Arama sonuçları: *

1. efeleow

Nb F80 düşebilir mi?

Arkadaşlar yeni bir NB F80 monitör tutacağı aldım ve kurulumunu yaptım ama aklıma takıldı; bu masaya sabitlenen kısım gevşeyip ya da herhangi bir bölgesi gevşeyip düşme ihtimali var mıdır?
  2. efeleow

Nb F80 hareket etmiyor

Arkadaşlar şu illet Nb F80in pistonu hareket etmiyor ve aşağı ya da yukarı hareket etmiyor sabahtan beri gevşeltiyorum ama hala hareket etmiyor. Ne yapmalıyım?
  3. efeleow

North bayou F80 monitör kısmı dönmüyor

Arkadaşlar monitörü felan monteledim ama görseldeki gibi duruyor ve monitörü taktığım kısım asla oynamadı nasıl duzeltirim?
  4. efeleow

Monitör yere düştü bir sorun olur mu

Arkadaşlar selam. Dün masayı dizimle kaldırıp indirirken kaldırdığım kısmın vidaları çıktı ve masa aniden yere oturunca sarsıntıdan masanın raf üstündeki monitör yere düştü. Sadece çerçeve kısımlarının klipsleri açılmıştı ve test ettiğimde çalışıyordu ve PCye bağladığımda da herhangi bir problem...
  5. efeleow

PC açılıyor ama bazen ekran çalışmıyor

Arkadaşlar bu 2 hafta önce felan bir kere olmuştu daha sonrasında PC'yi kapatıp açmıştım ve sorun düzelmişti yani monitör açılıp ekran gelmişti ama bu arada sırada oluyor ve bugün normal kullanıyordum ama şimdi kaç kere denesemde ekran gelmiyor. Sorun nedir? Sistem: RX6600, R5 5500, B550M DS3H...
  6. efeleow

MSI G2412 ghosting testi

Arkadaşlar yeni monitör aldım ve Valorant oynarken nesnelerden çapraz geçtiğim zaman titremeli bir gecikme oluyor. 120Hz'e aldığım zaman ise titremeli değilde ani lag gibi oluyor ve imleç'i hareket ettirdiğim zaman ise iz bırakıyor gibi oluyor ve ghosting testi normal midir?
  7. efeleow

MSI G2412 gecikme ve tearing hissi

Arkadaşlar monitörde hiç anlamadığım bir sorun var Valorant'ta V-Sync açık ve FPS stabil ama hala küçük tearingler oluyor duvarlardan çapraz bir şekilde geçerken titreşimli bir gecikme sorunu oluyor sanki 165Hz'den 60Hz'e geçmiş gibi ve hiç FPS düşmesi olmuyor. Monitörü 120Hz'e aldığım zaman ise...
Geri