Arama sonuçları: *

1. loewry

Yüksek hz lerde fark hissedilir mi?

arkadaşlar merhaba valorantta üst sıralamalarda oynayan bir oyuncuyum. Suanda 144hz kullanmaktayım. Kendim ağır valocu olduğum için ve 400+fps aldığım için 380hz monitör almaya karar verdim. Bir arkadaşım 240hz den sonra hissedilmez git 2k 240hz al büyük inç keyfine bak diyor. ama ben dediğim...
  2. loewry

Öneri Asus Rog Strix XG259QNS Vs Dell allienware AW2523HF

360hz monitör alacağım. Valorantta üst sıralama hedefleyen birisiyim. Dell almakta karar kılmıştım fakat biraz detaylı araştırmalar sonucu 1k daha pahalıya Asusun 380hz 0.3ms monitörünü keşfettim. Hangisini almalıyım sizce yılbaşına kadar almaya çalışacağım. Ortalama 450-500 fps alıyorum ama...
  3. loewry

Yardım Dell Alienware AW2523HF vs Asus ROG XG259CMS Hangi Monitör?

İstediğim cevabı alamadığım için tekrar konu açıyorum kusura bakmayın. Öncelikle ağırlıklı olarak valorant oynadığımı ve ilk 500 gibi sıralama amacım olduğunuda belirteyim. Fps olarak stabil 400+ fps alıyorum ama fight esnasında 330 a falan düşüyor. ilk model: Dell allienware AW2523HF 360HZ...
  4. loewry

Dell AW2523HF Kaliteli bir model mi?

Valorant için kullanacağım. Merak ettiğim olay şu. 0.5ms ve 360hz iddia ediyor. Peki bu değerlerin ne kadarını sağlayabiliyor herhangi bir test varmıdır? Almışken kaliteli bir 360hz istiyorum
  5. loewry

Sizce 360 Hz Fark Yaratır mı?

Şuanda 144hz monitör kullanıyorum. Ağırlıklı olarak valorant oyuncusuyum. Güncel immortal-yücelik arası ranklarda geziniyorum. Hedefim radiant ilk 500. Dell allienware 360hz geçeceğim. Sizce baya bir fark yaratırmı oynayışımda? İyi bir oyuncuyum immortal-yücelik ranklarda bile rahatlıkla mvp...
  6. loewry

Dell allienware AW2523HF alınır mı?

Valorantta sıralamaya oynayan birisiyim. Bu nedenle 144hz yetersiz gibi geliyor. Geçenlerde 310hz asus rog strix modele bakıyodum. Fakat bugünlerde 10k dan 13k ya cıkmıs fiyat vazgeçtim sanki o modelden. Birde allienware modelini çoğu youtuber almış valorant oynayan. Bende sanırım bu modeli...
  7. loewry

Dell aw2724hf niye daha ucuz

Aynı modelin aw2523hf modeli var 24.5inç. 27 inç olan 13k iken 24.5 inç olan 15k ne fark var?
  8. loewry

Yardım Hangi monitörü tercih etmeliyim

Dell allienware 360hz 0.5ms Ve Asus rog strix xg259cms 310hz 1ms. İkisi arasında 3-4k tl fiyat farkı var. Normalde bütçem 310hz olan asusa yetiyor fakat bütçe zorlayarak allienware de alabilirim. Fakat asusun renklerinin kalitesi falan daha iyi diyorlar. Ağırlıklı olarak valorant oynuyorum. E...
  9. loewry

Dell AW2523HF vs Asus Rog Strix XG259CMS

Başlıkta gördüğünüz iki monitörü düşünüyorum. Dell 360 Hz 0.5 ms. ASUS ise 310Hz 1ms. Aralarında ortalama 3-4K TL fiyat farkı var. Valorant'ta yüksek ranklarda oynayan bir oyuncuyum. Ağırlıklı olarak FPS oyunu oynuyorum. Sizce hangisi daha mantıklı olur. Bütçem aslında 310Hz olana yetiyor fakat...
  10. loewry

Monitör fiyatları yükselir mi?

1-2 ay içinde almayı düşündüğüm monitörün çoğu sitedeki fiyatı 10k dan 12-13k lara çıkmış bugün. Stok nedeniyle mi arttı? Yoksa bu zam kalıcımı sizce? Umarım geri 10k ya düşer
  11. loewry

Öneri Asus rog Strix xg259cms alınır mı?

Bütçem 10k bu fiyata bulabildiğim en yüksek hz ve kaliteli diyebileceğim monitör bu. Ürün hakkında kullanan varsa deneyimlerini memnuniyetini benimle paylaşırsa sevinirim
  12. loewry

Yardım Hepsiburada satıcılı monitör alınır mı?

Şuan almayı düşündüğüm asus rog strix xg259cms modeli hepsiburada satıcısı olarak 9700tl. 2 ay içinde almayı düşünüyorum. Olası ölüpiksel çıkması durumunda falan değişim yapar mı hepsiburada?
  13. loewry

Yardım Dell G2524h vs asus vg279qm vs asus rog xg259cms

Bu 3 monitör aklıma yattı gibi. Bütçem 10-11k civarı. Ağırlıklı olarak valorant oyuncusuyum bu yüzden 310hz olduğu için xg259cms daha mantıklı geldi sizce hangisini tercih edeyim? Kalite olarak nasıldır
  14. loewry

Öneri Gamebooster marka monitör alınır mı

Bütçem 10k. Bu bütçeye asusun 310hz lik monitörü var onu almayı düşünüyorum. 11k civarınada gamebooster 360hz monitör satılıyor fakat pek güvenemedim. Sizce hangisi daha mantıklı 310 hz olsun asus olsun düşüncesindeyim
  15. loewry

Asus rog strix XG259CMS alınır mı?

Bütçem max 10k diyelim. Üstünü vermek istemiyorum 310 hz olduğu ve asus olduğu için bu modeli almayı düşünüyorum. Sizce güzel bir modelmidir kullananların yorumlarını merak ediyorum. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka monitör varmı. Hz si min 280 hz olacak şekilde. Rekabetçi oyun bağımlısı...
  16. loewry

Ölü piksel iade edilmesi şart mıdır?

merhabalar hepsiburada üzerinden altına linkini bıraktığım model monitörü alacağım. İnternetten alacağım için 1-2 adet ölü piksel çıkması durumunda iade etmeyi düşünmüyorum. uğraşmak istemiyorum doğrusu. Sizce kafaya takılacak bir durummudur? Birde bu model iyi midir? youtubede 2 ay önceki...
  17. loewry

310hz vs 360hz monitör

Merhabalar 144hz den geçeceğim ağırlıklı olarak valorant oynuyorum. Asusun rog strix XG259CMS modelini düşünüyorum 310hz. Bütçem 10k yı geçirmek istemiyorum. Hepsiburada üzerinde 9999tl şuanda. 360hz lere bakıyorum hepsi 14k+ tl aradaki fiyat farkını vermek istemiyorum 310hz ile 360 arasında...
  18. loewry

360hz monitör önerisi

Bütçem 10-15k civarı elimdeki monitörü 2. ekran olarak kullanma kararı aldım. Ağırlıklı olarak valorant oyuncusuyum. fps odaklı gidiyorum yani. Bu yüzden 1080p 360hz monitör düşünüyorum. 24 inç olsa güzel olur 27 pek düşünmüyorum ama olabilir. Dell allienware güzel gibi sizce?
  19. loewry

Monitör kolu Hakkında destek

öncelikle monitör koku almayı düşünüyorum fakat masamın yan tarafları vb kapalı monitör kolu takmaya uygun değil. Arka tarafına dikey bi şekilde parça takmışlar masaya oraya monteleyebilirim. Fakat yani anlatmak istediğim dikey montelenen değilde yatay şekilde takılan monitör kolu istiyorum...
  20. loewry

Monitör kolu tavsiyesi?

Merhabalar öncelikle monitörüm msi g24c6 serisi 23.6 inç 144hz. Şuanda ayaklı olarak kullanmaktayım. Fps oyuncusuyum valorant ağırlıklı. Monitörü yüzüme yakın tutmam daha odaklanmamı dikkatimin dağılmasını engelliyor. Görmüşsünüzdür bazı e sporcular kafasına kadar sokuyor monitörü. Fakat...
Top Bottom