Arama sonuçları: *

1. X

LG RGB OLED VS SAMSUNG V STRİPE

Merhaba arkadaşlar yeni çıkacak hangi teknoloji daha iyidir sizce? https://www.google.com/amp/s/www.donanimhaber.com/amp/samsung-dunyanin-ilk-360hz-v-seritli-qd-oled-panellerini-duyurdu--200370...
  2. X

LG RGB OLED gray banding sorununu çözdü mü?

Merhaba arkadaşlar LG'nin yeni çıkaracak olan RGB OLED'inde Black chrominance overshoot sorununu çözmüşler ama benim için daha önemli olan gray banding sorunu var mıdır? Sizce o sorun çözülmüş müdür?
  3. X

ASUS monitör onarım sorgulama iade olmuş mu?

Merhaba arkadaşlar ben monitörü 10 gün önce servise vermiştim itopya kendim götürmüştüm mağazadan aldığım için şimdi Asus onarım sorgulama sayfasından ürünümü sorguladığımda servis süreci tamamlanmıştır yazıyor ama iade mi değişim mi hiçbirşey yazmıyor nasıl anlayabilirim.
  4. X

Philips 720P 1000 HZ Monitör Tanıttı

Merhaba arkadaşlar bu haberi gördüm oyun delisi e-sporcu olmak isteyen arkadaşlar için birebir monitördür o yüzden almadan önce biraz daha bekleyin sabredin bunu alın . Bilgilendirme amaçlı bir konudur. https://www.technopat.net/2025/12/09/philips-evnia-27m2n5500xd-1000-hz-monitor/
  5. X

Asus dünyanın ilk 5K 180 Hz monitörünü tanıttı

Sizce tr ye çıkarsa alınır mı ? https://www.log.com.tr/asus-dunyanin-ilk-5k-180hz-monitoru-rog-strix-xg27jcgyi-tanitti/
  6. X

QD-OLED DUAL MODE monitör varmı ?

Merhaba arkadaşlar şuanda piyasada böyle bir monitör varmı acaba bildiğim iki tane dual mod OLED monitör var XG32UCWMG ve PG32UCDP bunlar WOLED bana QD-OLED olan versiyonu lazım varmı piyasada acaba ? @Perfectshot06 @Tayfunns
  7. X

WOLED Monitörlerdeki gray banding sorunu kaplama kaynaklı mı ?

Merhaba arkadaşlar, WOLED OLED monitörlerdeki meşhur gray banding sorunu neden olduğunu konusunu konuşmak istiyorum sizce kaplama kaynaklı olabilir mi? mesela XG32UCWMG de gray banding sorunu yok. 3.nesil WOLED olmasına rağmen yok ama GİGABYTE MO27Q28G da mat kaplama var ve onda gray banding...
  8. X

QD-OLED monitörlerin mor renk sorunu trueblack glossy ile çözülür mü?

Merhaba arkadaşlar aklımda deli sorular var. Şunları merak ediyorum; QD-OLED monitörlerin mor renk sorunu Trueblack Glossy ile çözülür mü? QD-OLED monitörlere de Trueblack glossy kaplama çıkar mı? XG32UCWMG deki gibi gerçek parlak kaplama çıkar mı? Şuanda semi glossy var QD-OLED tarafında...
  9. X

TANDEM OLED monitörler 3.nesil woleddeki yansımayı azaltır mı ?

Merhaba arkadaşlar aklıma bu konu takılıyor TANDEM OLED monitörler 3.nesil woleddeki yansımayı azaltır mı ? XG32UCWMG içinde önceki parlak panellere göre %38 yansıma azaltıldı deniliyordu ama kolpa çıktı yansımalar XG27AQDMG de daha az. True black kaplamada bulanıklık azalsın diye kaplama...
  10. X

XG32UCWMG monitör adaptöründen Coil Whine sesi geliyor.

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım monitörün adaptöründen Coil Whine sesi geliyor. İnşAllah iade alırlar iade edeceğim.
  11. X

ASUS ROG XG32UCWMG JELATİNLİ 8 BİT VS JELATİNLİ 10 BİT VS JELATİNSİZ

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım monitörün resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum alacak arkadaşlar bilgilensin diye ben çok memnunum ama iki kusuru var 1. yansımalar çok rahatsız ediyor. 2. Adaptöründe Coil Whine var o yüzden iade etmek istiyorum. O yüzden arkadaşlar siz siz olun elinizdekine...
  12. X

ASUS ROG PG27UCDM JELATİNLİ 8 BİT VS JELATİNLİ 10 BİT VS JELATİNSİZ

Merhaba arkadaşlar PG27UCDM monitörümde 10 BİT ve 8 BİT farkını ve jelatinsiz halini göstereceğim jelatini sökünce görünce muhteşem oluyor nasıl bu kadar fark ettirdiğini anlamıyorum. Keşke iade etmeseydim diyorum şuanda.
  13. X

XG32UCWMG alınır mı sorusunun yanıtı

Merhaba arkadaşlar ben PG27UCDM kullanmış biri olarak söylüyorum XG32UCWMG acayip daha güzel bir monitör ikiside renk seçeneği geniş gam moduna ayarlı yarış modunda seçili ve %50 parlaklık var nasıl anlatsam kameradan tam belli olmuyor ama gerçekten bariz daha güzel XG32UCWMG. daha doğru renkler...
  14. X

4K monitör 32 inç mi alınmalı 27 inç mi?

Merhaba arkadaşlar 4K çözünürlüklü bir monitör 32 inç mi olmalı vveya alınmalı 27 inç bazı yerlerde okuduğuma göre görüntü kalitesi 32 inçte daha fazlaymış keskinlik azalıyor ama piksel aralığı yükseldiği için görüntü kalitesi de yükseliyormuş.
  15. X

ASUS ROG STRIX XG32UCWMG vs PG27AQWP-W

Merhaba arkadaşlar, hangisi alınır sizce? ASUS ROG STRIX XG32UCWMG mi, yoksa PG27AQWP-W mi? Bence XG32UCWMG 4K olduğundan daha iyi bir monitör daha alınası. XG32UCWMG daha mantıklı ama aklıma takılıyor 3.nesil olduğu için 4.nesilin tandem OLED'in eksikliğini hissettirir mi?
  16. X

3.Nesil WOLED vs 4.Nesil WOLED

Nesil farkı metin okuma ile ilgili sıkıntıyı mı gideriyor? Farkını biliyor musunuz?
  17. X

ASUS ROG PG27AQWP-W Tandem OLED kullandığı için 4K gibi gözüktüğü iddiası?

Merhaba arkadaşlar, ASUS ROG Swift PG27AQWP-W'nin 4K çözünürlük gibi gözüktüğünü söyleyenleri okudum yabancı forumlarda, gerçekten durum böyle mi? Tandem OLED çözünürlüğü yüksekmiş gibi gösterebilir mi?
  18. X

2K 540Hz mi 4K 240Hz mi ?

Merhaba arkadaşlar sizce hangisi daha iyi olur 2K 540Hz monitör mü 4K 240Hz monitör mü aralarında 300Hz fark var az buz bir Hz farkı değil o yüzden çok düşündürüyor bu konu beni. ASUS 26,5" ROG SWIFT PG27AQWP-W ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
  19. X

4K 360Hz monitör ne zaman çıkar?

Merhaba arkadaşlar, Merak ettiğim bir konu acaba tahmini olarak kaç yıla 4K 360Hz monitörleri görürüz?
  20. X

ASUS ROG STRİX XG32UCWMG mi PG27AQWP-W mi

Merhaba arkadaşlar hangisi alınır sizce ASUS ROG STRIX XG32UCWMG mi PG27AQWP-W mi bence XG32UCWMg 4K olduğundan daha iyi bir monitör daha alınası sizce?
Geri