Arama sonuçları: *

1. P

I5 13400F + 4060TI 8 GB ile 2K Monitöre Geçmek HK

Merhaba. Kendimi bildim bileli FPS oyunları oynuyordum ama artık FPS oyunlarından sıkıldım ve şu anda sadece kafa dağıtmak için arada bir BF1 oynuyorum. Harici olarak FC 26 + Forza 5 gibi oyunları oynuyorum. Göz kalitesi, renk ve kaliteyi artırmak için bu sistem ile 2k geçmek mantıklı olur mu...
  2. P

Bannerlord Oynarken Yan Ekrana Tıklayınca Oyunun Otomatik Durması

Arkadaşlar selam. Uzaktan çalışıyorum ve bannerlord oynarken yan ekranımdan çalışmayı istiyorum. Ancak oyun ekranından çalıştığım ekrana geçip 1 kez tıkladığımda otomatik oyun menüsü açılıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
  3. P

Samsung G4 Monitör + North Bayou NB F160 Hakkında Görüşleriniz

Arkadaşlar herkese selam. 2. Monitör benim için çok şart değil fakat bazen 2. monitöre ihtiyaç duymaktayım (raporlama işleri vs için çok faydalı olacak + sistemin desteklediği bir HZ oranını almak daha iyi olacak.) Öncelikle monitörü kullanım amacım: 1-) İş + Gündelik Kullanım. 2-) FPS -...
  4. P

Monitör Tutucu Kullanan Var Mı?

Herkese iyi forumlar. 2 Monitöre geçmeyi düşünüyorum ancak masam çok geniş + kalın değil bu nedenle kafamda bir kaç soru bulunmakta. Almayı düşündüğüm monitör tutucu: https://www.amazon.com.tr/North-Amortis%C3%B6rl%C3%BC-Monit%C3%B6r-Stand%C4%B1-Versiyon/dp/B0BLG3M2JP?tag=technopattr-21 Merak...
Geri