Arama sonuçları: *

1. I

Lenovo Legion R25i-30 görüntü ayarları nasıl olmalı?

Arkadaşlar bu monitörü arkadaşa aldık. Ilk kurulumda nelere dikkat edilmeli? hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? Yazılım güncellemesi falan varmış usbyle yapılıyormuş, nasıl yapabiliriz? Sadece hikayeli oyunlar oynayacak en iyi görüntü ayarları nasildir?
  2. I

MSİ g2422 Monitörden güç fişinin çıkmaması.

Merhaba. MSI G2422 model monitör aldım. Kutu daha önce açılmışa benzemiyordu. Kutudan DP kablosy ile adaptör çıktı ancak güç kablosu çıkmadı. Bu normalmidir? Ürün daha önce açılıp iade edilmiş olabilir mi? Kontrol ettiğimde ışık sızması, ölü piksel, ghosting vs yok gibi.
  3. I

MSI G2422 vs Gigabyte 23.8" G24F-2

Arkadaşlar merhaba. Bu iki monitör arasında kaldım. Aralarinda 200TL Fark var sizler hangi monitörü önerirsiniz? Online rekabetçi oyunlar oynamıyorum. https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017...
  4. I

1080p 27 inç monitör vs 2K 27 İnç monitör.

Arkadaşlar merhaba. Bilgisi olan herkes cevap yazarsa çok memnun olurum. Günlerdir monitör araştırma derdindeyim. Öncelikle kasam 1080p oyunculuk için ideal 2k da zorlanabilecek bir kasam var. Ancak ilerde ps5 alırım diye 2k monitör almak istiyorum. Ancak 2K monitör de bilgisayarda 1080p fhd...
  5. I

ViewSonic VX2780-2K modeli bu fiyata alınır mı?

Merhaba. 2k bi monitör alacağım. 300TL kuponla 6950 TL'ye alıyorum. Bir de hareketli olan J versiyonu var ancak sabit veya hareketli olması çok önemli değil benim için. 2k için bu monitör nasıldır eksileri var mıdır? Çok bütçem de olmadığı için baya uygun geldi bana.
Top Bottom