Arama sonuçları: *

1. Silver Stone

Samsung M7 4K 43 İlk bakış

Arkadaşlar cümleten iyi geceler. Televizyon olarak kullanmak için m7 43 inç aldım. Kurulumunu yaptım. Ölü piksel çıkmadı. Gerçek 4k görüntü bambaşkaymış. Masaüstündeki yazıların be ikonların netliği şaşırtıcı derecede iyi. Va panel olduğu için siyahlar çok başarılı. Rtx 2060 ın ciğerinin...
  2. Silver Stone

Yardım Samsung m7 kurulum için servis gerekli mi?

Arkadaşlar m7 43 inç smart monitör aldım. Bazı satıcılar servis çağrılması gerektiğini yazmış. Ürünü amazondan aldım. Yorumları da inceledim servis çağırıp kurulum yaptırılması gerektiğiyle ilgili bir yorum göremedim. Bu monitörü kullanan arkadaş varsa süreç hakkında bilgi verebilir mi? Ürünü...
  3. Silver Stone

Yardım SAMSUNG M7 43' 4K MONİTÖR ALINIR MI?

https://www.pazarama.com/samsung-ls43bm700upxuf-43-109-ekran-4k-ultra-hd-led-monitor-p-8806094881318?magaza=pazarama&utm_source=price_comp&utm_medium=Epey_cpc&utm_campaign=Epey-fiyat-karsilastirma Beyler televizyon olarak kullanacağım. Biraz araştırdım çoğu kişi memnun kalmış. Uydu alıcısı...
  4. Silver Stone

Yardım AŞAĞIDAKİ MONİTÖRLERDEN HANGİSİ ALINMALI??

ARANAN KRİTER RENK DOĞRULUĞU MİNİMUM GOSTHİNG KULLANILACAK SİSTEM 7500F 4070Tİ SÜPER YAPILACAK İŞ ADOBE PHOTOSHOP ILLUSTRATOR ARADA BİR OYUN. İŞ GÖRECEKSE 7-8 K OLAN MODELLERDEN BİRİ ALINIP GEÇİLEBİLİR? BİLEN VARSA SRGB ADOBE RGB DCI-P3 DEĞERLERİ AZLIĞI YA DA ÇOKLUĞU NEYİ İFADE EDER? BU...
  5. Silver Stone

Yardım msi-mag274qrf qd e2 alınır mı?

https://www.epey.com/monitor/msi-mag274qrf-qd-e2.html 4070ti süper ile birlikte kullanılacak. Temel amaç renk doğruluğu (adobe uygulamaları photoshop vs için) Oyun 2. Plandadır. Va panelden geçeceğim Daha önce ıps deneyimim oldu ancak ilk defa 2k ve üzeri monitöre geçeceğim. Bu monitörü veya...
  6. Silver Stone

Yardım MSİ 2K 180HZ VS VİEWSONİC 4K 60HZ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

7500F li bir sistem topluyorum Ekran kartı ve monitör eksiğim kaldı sadece 4070süper veya 4070ti süper almayı düşünüyorum. 4070ti süper alırsam hangi monitörü tercih etmeliyim? PHOTOSHOP İŞİYLE UĞRAŞIYORUM OYUN DA OYNARIM. Önerilerinizi veya kullanım deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim...
  7. Silver Stone

Çözüldü✓ 2K IPS PANEL MONİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaşım için monitör bakıyoruz. 24-27 inç arası monitör lazım. Tn veya Va panel Olmasın sadece ıps panel olsun. Renk doygunluğu önemli (3d ve adobe programları kullanıyor) Yeni monitörlerde Fast ıps//ss ıps//Rapid ıps gibi terimler görüyorum. Sanırım tepki süreleri gerçek 1ms ve altında...
  8. Silver Stone

Maksimum 4.5k bütçe ile Asus vg249q1a alınır mı?

7500f 4060 sistemde kullanılacak, sistem zar zor alındığı için idarelik monitör alınacak. Size bu fiyat bandında bu monitör alınır mı? Ips olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Geri