Arama sonuçları: *

1. C

4000Tl Mönitör Önerileri

Arkadaşlar bütçe bu aslında Trendyol'da taksitli almayı düşünüyorum ama taksitli satılıyormuş var mı bilen ben çok eski bir monitör kullanıyorum ASUS vb171D bilenler bilir LG ASUS MSI gibi monitörler baktım sizde sormak istedim öneriniz var mı?
  2. C

Çözüldü✓ LG UltraGear 24GQ50F-B 24 Alınır mı?

Arkadaşlar bu fiyatta bu monitör alınırım yoksa önerdiğiniz bir şey var mı? Ayrıca Amazon dan hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi? Prime Üyeleri İçin Fırsat: LG UltraGear 24GQ50F-B 24 inç UltraGear FHD 1ms 165Hz Monitör AMD FreeSync Premium https://amzn.eu/d/0gv5lmiJ
  3. C

Çözüldü✓ Out of Range hatası yardım ?

Merhabalar bugün elime hdmi to vga dönüştürücü elime ulaştı pc sipariş ettim daha gelmedi neyse elimde ps3 slim vardı bende onda denemek istedim herşeyi taktım çalıştırdım ama monitörün ekranına şöyle bir yazı geldi"out of range"ne yapmaliyım dönüştürücümü bozuk yoksa başka birşeyden mi kaynaklı...
  4. C

Rtx 4060ti vga monitöre uyarmı ?

Arkadaşlar selam çok şükür sonunda hazır sistem sipariş verdim sistemde rtx 4060ti var bende monitör almadım daha Evde eski bir asus vga monitör var çozünürlüğü 1280×1024 monitörü hdmi to vga ile birkaç ay idareten kullanabilirmiyim ? Not:Hdmi to vga hepsiburadadan sipariş ettim çevirici önerisi...
Geri