Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

4800₺ Ye Bu Monitör alınır mı?

Merhabalar kuzenime monitor alacağım öneriniz ile bu monitörü seçtim ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD FreeSync Fast IPS Gaming Monitör Bu fiyatta daha iyi monitör varmıdır acaba? Yoksa direkt alayım mı
  2. Arda Fisher

4.000₺ Monitör Önerisi

FPS oyunları oynayan arkadaşım için monitör arıyorum kaliteli hz yüksek bir şey olsa çok sevinirim
  3. Arda Fisher

144hz monitör önerisi

Beyler 4500 tl bütçem var 144 hz 23.8 inc olursa sevinirim ne oneririsiniz?
  4. Arda Fisher

Monitör aldim ayarlari napmaliyim?

Beyler kartim 4060 gaming oc Nvidia ayarlarindan ne açabilirim? Valo oynuyorum full
  5. Arda Fisher

Monitörde response time extreme yaptım

Beyler eski bi forumda benim modelimde bunu yapan biri ghosting gördüğünü söylemiş yani mavi bir şey gormemiz lazimmis bu ufo testinde ama ben görmedim sizce bu normalmidir böyle kullansam cihaza sorun olurmu
  6. Arda Fisher

Monitorume ghosting testi yapamiyorum

Beyler googleden ufomufo ghosting şeyine girdim kirmizi seritte vsync ile alakalı bir şey yazdı test edemedim nasıl ederim
  7. Arda Fisher

Monitorume zarar gelirmi?

Beyler selam dell G2524H modelini aldım 1 saattir kullanıyorum monitorun ayarlarindan response time super fastte extremeye alirsam bi sorun olurmu?
  8. Arda Fisher

Gaming gen beton yetmez

Beyler dün sabah verdiğim sipariş 3 te kargoya verilmiş şimdi evime geldi 24 saat olmadi nerdeyse ben bunları yerim yutarim 1711615714 Monitorum geldi beyler bu arada aksam test edicem yazarım buraya nasıl olduğunu
  9. Arda Fisher

Nvidia g-sync nedir ?

Beyler 280 hz monitör aldim g-sync destekliyor bu tam ne işe yariyor
  10. Arda Fisher

1 Günde Fiyatı 2 Katı Artan Monitör

Beyler maaşı alınca almak istediğim monitör vardi 9.5 a alacaktım bi baktım heryerde 17 k 11/12 k olmuş sadece 2 yerde hala 9 k ama 2/3 haftada kim bilir onlara nolur sizce bu artış neden olmuştur ve nisan 6 ya kadar inermi fiyatlar model: viewsonic xg2431 23.8" 0.5 ms full hd freesync ips...
  11. Arda Fisher

BU 2 MONİTÖR ARASINDAN HANGİSİ İYİ?

Beyler aşırı arada kaldım lütfen bilgisi olan biri benim içimi rahatlatabilirmi? Bu iki monitör arasında kaldim çoğunluk dell almamı söylüyor siz ne düşünüyorsunuz (valorant oynuyorum) https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2524h-25-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,318068830.html...
  12. Arda Fisher

8000/9000 Tllik Monitör!

Beyler selamın aleyküm valorant oynuyom 240 hz ve 0.5 mslik bir monitör istiyorum tavsiyeniz nedir bütçe 8000/9000 arası.
Top Bottom