Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Yeni Monitörümü Puanlarmısınız?

Beyler selam, Bugün Dell AW2725D modelini sipariş ettim, yarın gelecek. Hayatım hep dandik monitörlerle geçti ve sonunda QD-OLED bir monitöre sahip olacağım. 27 inç ve 2K çözünürlük gerçekten nasıl olur, çok merak ediyorum. Normalde ünlü Gigabyte monitörü alacaktım ama hem stokta kalmamış hem...
  2. Arda Fisher

Öneri 2K Yüksek Hz Oled Monitör Önerisi

Beyler bu bütçeye 2K Yüksek Hz Oled monitör önerir misiniz?? Maaş yattı hemen alacağım. Aslında gigabytenin bu modelini alacaktım ama stokta kalmamış önerisi olan varmı? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-mo27q28g-27-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1214002624.html
  3. Arda Fisher

Bu monitör için monitör kolu önerisi

Beyler merhaba bu monitörde kullanabileceğim bir monitör kolu önerir misiniz?? Teşekkür ederim. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-mo27q28g-27-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1214002624.html
  4. Arda Fisher

Öneri 2K Oled Monitör önerisi

Beyler bu bütçeye 2K Yüksek Hz Oled monitor arıyorum. Hem fps hem hikaye oyunları oynadığım için hz 240 ve üstü olursa çok sevinirim.
  5. Arda Fisher

Yardım Dell G2524H Nasıl Sökülür? acil yardım

Beyler selam monitor kolu aldim o yuzden aparati sokmem lazim ama ayagi soktum ama monitore takilan yeri sokemedim yardimci olurmusunuz?
  6. Arda Fisher

NB F80 Kol Tutucu Hakkında Soru

Beyler Selam Bu Kol Tutucuyu Alacağım Güncel Monitörüm Dell G2524H Ancak 3 Ay Sonra Yeni Monitöre Geçeceğim Alacağım Monitöre Bu Kol Uyarmı? Yoksa Onun İçin Yeni Bir Kolmu Almam Lazım? Alacağım Monitör...
  7. Arda Fisher

2K Yüksek Hz Oled Monitör Önerisi

Valorant ve hikaye tabanlı oyunlar oynayan biri olarak 2K (1440p) yüksek Hz bir OLED monitör önerisi istiyorum. Öneri yaparsanız sevinirim.
  8. Arda Fisher

Çözüldü✓ 4K Yüksek Hz Monitor Önerisi

Beyler selam, hem Valorant hem de hikaye oyunları oynayan biri olarak yüksek Hz’li 4K bir monitör arıyorum. Bir tane buldum, hem 4K 180Hz hem de 1080p 360Hz destekliyor, fiyatı 23K civarında. Bu fiyat aralığında başka çift çözünürlük destekleyen veya doğrudan sadece 4K olup yüksek Hz sunan...
  9. Arda Fisher

Monitor Kolu Önerisi

Beyler Selam Dell G2524H Kullanıyorum Buna Uygun Siyah Gri Farketmez Sağlam Bi Kol önerir misiniz??
  10. Arda Fisher

Çözüldü✓ AlienWare Nasıldır? Ve dual çözünürlük nedir

https://amzn.eu/d/9H6CyRn Beyler bu urun sonraki sistemimde kullanmak istedigim bir urun simdi anlamak icin soruyorum bu urun mesela valorant oynadigimda 1080p 360hz yapabiliyorum ama rdr2 girdigimdede istediğim zaman 4k 180 hzmi yapabiliyorum? Eger boyleyse tam hayalimdeki ürün olur birde...
  11. Arda Fisher

4800₺ Ye Bu Monitör alınır mı?

Merhabalar kuzenime monitor alacağım öneriniz ile bu monitörü seçtim ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD FreeSync Fast IPS Gaming Monitör Bu fiyatta daha iyi monitör varmıdır acaba? Yoksa direkt alayım mı
  12. Arda Fisher

4.000₺ Monitör Önerisi

FPS oyunları oynayan arkadaşım için monitör arıyorum kaliteli hz yüksek bir şey olsa çok sevinirim
  13. Arda Fisher

144hz monitör önerisi

Beyler 4500 tl bütçem var 144 hz 23.8 inc olursa sevinirim ne oneririsiniz?
  14. Arda Fisher

Monitör aldim ayarlari napmaliyim?

Beyler kartim 4060 gaming oc Nvidia ayarlarindan ne açabilirim? Valo oynuyorum full
  15. Arda Fisher

Monitörde response time extreme yaptım

Beyler eski bi forumda benim modelimde bunu yapan biri ghosting gördüğünü söylemiş yani mavi bir şey gormemiz lazimmis bu ufo testinde ama ben görmedim sizce bu normalmidir böyle kullansam cihaza sorun olurmu
  16. Arda Fisher

Monitorume ghosting testi yapamiyorum

Beyler googleden ufomufo ghosting şeyine girdim kirmizi seritte vsync ile alakalı bir şey yazdı test edemedim nasıl ederim
  17. Arda Fisher

Monitorume zarar gelirmi?

Beyler selam dell G2524H modelini aldım 1 saattir kullanıyorum monitorun ayarlarindan response time super fastte extremeye alirsam bi sorun olurmu?
  18. Arda Fisher

Gaming gen beton yetmez

Beyler dün sabah verdiğim sipariş 3 te kargoya verilmiş şimdi evime geldi 24 saat olmadi nerdeyse ben bunları yerim yutarim 1711615714 Monitorum geldi beyler bu arada aksam test edicem yazarım buraya nasıl olduğunu
  19. Arda Fisher

Nvidia g-sync nedir ?

Beyler 280 hz monitör aldim g-sync destekliyor bu tam ne işe yariyor
  20. Arda Fisher

1 Günde Fiyatı 2 Katı Artan Monitör

Beyler maaşı alınca almak istediğim monitör vardi 9.5 a alacaktım bi baktım heryerde 17 k 11/12 k olmuş sadece 2 yerde hala 9 k ama 2/3 haftada kim bilir onlara nolur sizce bu artış neden olmuştur ve nisan 6 ya kadar inermi fiyatlar model: viewsonic xg2431 23.8" 0.5 ms full hd freesync ips...
Geri