Arama sonuçları: *

1. Gilbert

Samsung Odyssey G4 240 HZ 25'' için ayar önerisi

Arkadaşlar Ryzen 5 5600 + RTX4060 Ti kombosu kullanıyorum. DP kablosu da aldım, HP 4K Displayport aldım. Bu bilgiler ışığınıda ChatGPT bunu tavsiye ediyor. sadece CS2 oynayan biriyim, arada belki lol vs oynuyorum, hikayeli oyun hiç oynamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz bu konuda? Fast Sync →...
  2. Gilbert

6000TL'ye kadar monitör önerisi yüksek HZ.

Arkadaşlar merhaba 144 HZ 27 inç monitörümü satıp yüksek hz 24 inç civarı bi monitöre geçicem şu an almayı düşündüğüm öğrenci indirimi ile 5500e düşen Samsung 25 İnç ve 240HZ baya iyi duruyor monitör tutucum var pivot özelliğine ihtiyacım yok tavsiyeniz ne olur alıp geçeyim mi Samsungu.
  3. Gilbert

Ryzen 5 5600 - RTX 4060 Tİ 8GB Monitör Önerisi

Aktif olarak 144 HZ 27 inç 1 MS QHD Lg monitörüm var hz'i yetmiyor akıcı oynatmıyor. 240 Hz civarı bi monitör daha iyi olabilir diyorum çok fazla oyun oynamıyorum CS oynuyorum ve dizi film izliyorum ve arada mmorpg oynuyorum sizce 24 inç 240 hz bişey alabilir miyim bütçe 6K ne önerirsiniz. IPS...
  4. Gilbert

F80 ile LG Ultragear 27GN60R uyumlu mu

f80 monitör tutucu almayı düşünüyorum uyumlu mudur acaba monitörümle LG Ultragear 27GN60R
  5. Gilbert

Uygun fiyata monitör tutucu önerisi

Arkadaşlar merhaba, masamda çok az yer kaldı monitörü çapraz koymak zorunda kaldım monitör tutucuya ihtiyacım var uygun fiyatlı ekranım 27 inç yanii sağlam olsun ekranım zarar görmesin ama çok pahalı olmasın 2000 1500 veremem yanii alternatifi varmıdır
Geri