Arama sonuçları: *

1. asafiso

Hangi vesayı almalı?

Arkadaşlar elimde 32 inç ve 24 inç monitör var , ikisi de vesa destekliyor . Sizce bunlar için ayrı vesa mı almalıyım yoksa ikisi beraber mi almalıyım? Ben ikili modeller baktım ve benim bildiğim kadarıyla "north bayou" markası en önde gelen markalardan ama fiyat da ona göre. Baktığım diğer...
  2. asafiso

2k 165hz monitör için display port önerisi

galiba elimdeki display port kablosunu bozdum yenisini alcam pahalı olmayan aynı zamanda kaliteli bişeyler önerebilirseniz sevinirim
  3. asafiso

samsung odyssey g5 overclock

arkadaşlar bu monitörü aldım tüm mağazalarda 165hz yazıyor kendi menüsünden max 144hz ayarlanıyor başka konulardan öğrendim ki oc açmak gerekiyormuş ama o da monitörün menüsünde yok nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinrim bir de oc yapmak zararlı mıdır...
  4. asafiso

çok acil monitör tavsiyesi plsss

beyler monitör almak için son 1 saat kaldı aklımda bunlar var sizce hangisini almalıyım. öncelikle şuanki durumda 24 inç monitör kullanıyorum dik oturuşta 60 65 cm gibi bir mesafeyle kullanıyorum , oyun konusunda ise fps oyunları neredeyse oynamıyorum gibi genelde arkama yaslanmalı daha chill...
  5. asafiso

hangi monitör alınmalı 32" 2k curved 165hz

2k curved 165hz monitör almayı düşünüyorum şuan aklımda bu iki model var sizce hangisini almalıyım? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g32qc-a-31-5-2560x1440-165hz-1ms-hdmi-dp-hdr-400-led-fiyati,1703935810.html...
Geri