Arama sonuçları: *

1. T

Viewsonic vx2418c 180hz ghosting akıcılık gidiyor

mesela valorantta grafikleri en yükseğe alınca daha çok detay geldiğinden dolayı akıcılık gidiyor. düşük ayarlarda daha akıcı. fps im ztn 200 300 arası Ghostingi azaltma yöntemi yokmu
  2. T

.

Monitöre sağdan bakınca sağın soldan bakınca sol ekranın hafif siyah gözükmesi normalmi Viewsonic vx2418 curved 180 hz va panel
  3. T

Monitörde ghosting oyun oynarken akıcılığı bozar mı?

Yani genel olarak ghosting silüeti kolayca görüyorum. Bu oyun oynarken akıcılığı pürüssüzlüğü bozar mı yoksa sadece görsel zevki mi bozar? ViewSonic VX2418-Curved VA panel 180Hz...
  4. T

Viewsonic VX2418-C monitörümdeki ghosting çok mu fazla

En baştaki donanım arşivi logosuna bakarsanız daha kolay anlaşılıyor Ufo testide koydum çokmu fazla ghosting Viewsonic VX2418-Curved 180 HZ
  5. T

Monitordeki ekran jelatini izi

Monitorun oralardi jelatin vardi onun izi gecmiyormu
  6. T

Monitordeki bu isik sizmasimi bulutlanmami

Viewsonic vx2418c 180hz va panel
  7. T

Monitörüm neden bazen akıcı hissettirmiyor

Viewsonic VX2418-C Monitörüm var 180hz Mesela valorant oynarken o akıcılığı hissedemiyorum. fps im 200 ila 300 arasında mesela valorantta her şey akıcıyken bind ın o penceresinden uzak yerlere baktığımda o akıcılığın gittiğini hissediyorum yada bir adama Sprey atarken filan hissediyorum. önceden...
  8. T

ViewSonic VX2418C standart mod FPS moda göre daha akıcı hissettiriyor

Valorant'ta FPS modunda sanki bazen kasıyormuş gibi hissediyorum. Normal mi? Standart mod en azından daha stabil gibi, monitörüm 180 Hz aldığım FPS 200 300 arası.
  9. T

Viewsonic VX2418C Modeline 200hz overclock yapmalımıyım

Şuan 180hz 200 hz overclock destekliyor yapıyımmı bir sorun teşkil eder mi?
  10. T

ViewSonic VX2418C monitörün sol tarafındaki mavi çizgi nedir?

Ekrana dümdüz bakarken gözükmüyor ışık yansıdığında ve yakınlaştığımda görüyorum ve sistem ve monitör kapalıykende var o çizgi nedir tam olarak?
  11. T

Amd freesync preimum hz düşürürmü

Monitörüm normalde 180hz amd freesync premium özelliğini açıncada 180hz olur demi hz filan düşürmez yırtılmaları önlemek için tam 180hz alırım yani
  12. T

Monitörün 1ms modunu açıp pc yi yeniden başlattığımda 1ms modu kapanıyor

pc yi yeniden başlattığımda 1ms modu kapanıyor tekrar açmak zorunda kalıyorum bu neder olur AMD Freesync özelliğinde bu olmuyor Viewsonic VX2418C 1734858146 Viewsonic Canlı destek botuna sordum normal birşeymiş sanırım o açılayınca mantıklı geldi zaten.
  13. T

Viewsonic vx2418c joystickin yamuk olması normalmi

monitörün joysticki yamuk gibi normalmi forumlara bakarken burdada arkadaşın tuşununda yamuk olduğunu fark ettim. onun dışında youtube inceleme videolarında düz ama farklı ürünler sanırım onlarınkinde omni bende viewsonic yazıyor ayrıca 165 diye aldım 180 hz çıktı her neyse tuş normalmi...
  14. T

165 hz monitör için bu kablo nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/brs-dp-to-dp-displayport-baglanti-kablosu-1-5-metre-kilit-mekanizma-p-HBCV00002XO7Z4?magaza=Borsa-Bilgisayar 80 TL ye denk geldi iyi midir? sizce
  15. T

Viewsonic VX2418C 165hz curved monitör kalitelimi?

Ürünü sipariş ettim ölü piksel filan çıkarmı kalitelimi ürün bilgilendirirmisiniz
  16. T

ViewSonic 24" VX2418C 1ms 165hz alınır mı?

herhangi bir kronik sorunu veya bir sorun filan çıkartmırmı alınır mı??
  17. T

Max 3.8k 144-180 hz arası monitör tavsiyesi.

Monitör önerilerinizi bekliyorum
  18. T

Acer Nitro VG240YM Monitor Alınır mı?

Acer ‎Nitro VG240YM3BMİİPX UM.QV0EE.304 23.8" 1MS 180 Hz IPS FHD Monitör Fiyatları ve Özellikleri
  19. T

En İyi 144-180 Hz Monitör Tavsiyeleri

geçen haftalrda 3200 tl ye lg ultragear 180 hz vardı ama alcıak fırsat olmadı. Şuanda 144.165.180 hz monitör öneriniz varmı?
  20. T

2 aylik msi monitorumde sorun var

MSI PRO MP223 100 HZ monitörümün 2.5 hafta normal bir şekilde gayet düzgün sorunsuz kullanıyorum ama mesela 2.5 haftanın bir sonraki gününde eve geliyorum tuşa basıyorum monitörde asla tepki yok hiçbir şekilde tek çare 2 defa hem prizden hem monitörden güç fişlerini tak çıkar yaptıktan sonra...
Top Bottom