mesela valorantta grafikleri en yükseğe alınca daha çok detay geldiğinden dolayı akıcılık gidiyor. düşük ayarlarda daha akıcı. fps im ztn 200 300 arası Ghostingi azaltma yöntemi yokmu
Yani genel olarak ghosting silüeti kolayca görüyorum. Bu oyun oynarken akıcılığı pürüssüzlüğü bozar mı yoksa sadece görsel zevki mi bozar?
ViewSonic VX2418-Curved VA panel 180Hz...
Viewsonic VX2418-C Monitörüm var 180hz Mesela valorant oynarken o akıcılığı hissedemiyorum. fps im 200 ila 300 arasında mesela valorantta her şey akıcıyken bind ın o penceresinden uzak yerlere baktığımda o akıcılığın gittiğini hissediyorum yada bir adama Sprey atarken filan hissediyorum. önceden...
Valorant'ta FPS modunda sanki bazen kasıyormuş gibi hissediyorum. Normal mi? Standart mod en azından daha stabil gibi, monitörüm 180 Hz aldığım FPS 200 300 arası.
pc yi yeniden başlattığımda 1ms modu kapanıyor tekrar açmak zorunda kalıyorum bu neder olur AMD Freesync özelliğinde bu olmuyor
Viewsonic VX2418C
1734858146
Viewsonic Canlı destek botuna sordum normal birşeymiş sanırım o açılayınca mantıklı geldi zaten.
monitörün joysticki yamuk gibi normalmi forumlara bakarken burdada arkadaşın tuşununda yamuk olduğunu fark ettim. onun dışında youtube inceleme videolarında düz ama farklı ürünler sanırım onlarınkinde omni bende viewsonic yazıyor ayrıca 165 diye aldım 180 hz çıktı her neyse tuş normalmi...
https://www.hepsiburada.com/brs-dp-to-dp-displayport-baglanti-kablosu-1-5-metre-kilit-mekanizma-p-HBCV00002XO7Z4?magaza=Borsa-Bilgisayar
80 TL ye denk geldi iyi midir? sizce
MSI PRO MP223 100 HZ monitörümün 2.5 hafta normal bir şekilde gayet düzgün sorunsuz kullanıyorum ama mesela 2.5 haftanın bir sonraki gününde eve geliyorum tuşa basıyorum monitörde asla tepki yok hiçbir şekilde tek çare 2 defa hem prizden hem monitörden güç fişlerini tak çıkar yaptıktan sonra...