Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ Mi Box ile 2K monitörde 4K dizi/film izleme

Benim 2K bir monitörüm var,2560x1440p. Eski televizyonda kullandığımız bir xiaomi mi box 4k vardı. yeni televizyon aldığımız için artık boşa çıktı ben de hbo prime video ile falan dizi izlerken 4K izlemek istediğim için onu kullanmaya karar verdim. Max veya primevideo uygulaması bilgisayardan...
  2. T

Çözüldü✓ Hangi monitörü Almalıyım???

Viewsonic ile lenovo arasında kalmıştım ancak msi da aklıma girdi. Kontrast olarak msi diğerlerinden iyi, tek sıkıntısı pivot özelliği yok. Pivot özellikli modeli 1200tl daha pahalı. (1200TL'den daha ucuza sağlam pivot monitör tutucu bulabilir miyim?) Lenovoda ışık sızması sorunu var diye duydum...
  3. T

Çözüldü✓ 8-BİT vs 8 BİT+FRC VS 10-BİT

2K 27inç yeni bir monitör alacağım. 5000TL'ye 8 bit monitör var ancak 8-bit+frc monitörler 7-8k civarı. Arada çok fark var mı? 10-bit monitör almaya gelince iş 14k'dan aşağı yok o kadar para da veremem. Mekatronik mühendisiyim ileride 3D çizim progrramları kullanacağım. 3D çizim için çok fark...
  4. T

Çözüldü✓ QLED VA mı LED İPS mi

Ortalama 25k bir bütçem var, 4k 65inç bir televizyon almayı düşünüyorum. 20K civarında 4K 65 inç TVler çok fazla var ama çoğu iyi iyi markalar değil. Vestelin alt markaları fazlaca var. 70inç ONVO tv alacaktım ancak yorumlardan sonra vazgeçtim. LG, Samsung ve TCL bakıyorum fakat diğer markalara...
  5. T

Çözüldü✓ 1080p TN MONİTÖRDEN 2K İPS'e GEÇMEK

75hz 22 inç 1080p LG monitör kullanıyorum. Laptopumun kendi ekranı 144hz 1080p ama 16 inç. 27 inç 2k ips bir monitör almak istiyorum. CS-Valorant gibi oyunlar oynamıyorum. Ara sıra güzel grafikli hikaye oyunu oynuyorum ve bunun dışında dizi-film izlemek için de almayı düşünüyorum. 1080tn'den...
  6. T

Çözüldü✓ DİJİTSU 65 İNÇ ULTRA HD GOOGLE TV 65DG22000 ALINIR MI?

DİJİTSU 65 İNÇ ULTRA HD GOOGLE TV 65DG22000 televizyon alınır mı? Bir kaç gün sonra bime gelecek ve fiyatı 17500tl. Bu fiyata nasıl? 20000 bandında 65 inç televizyon başka ne önerebilirsiniz? Bir de bu dijitsu televizyonun 8 bit mi 10 bit mi olduğunu hiçbir yerde bulamadım, bilen var mı?
  7. T

Çözüldü✓ 27 inç 4K monitör mü, 27inç 2K monitör mü?

Yeni bir monitör alacağım, muhtemelen 27 inç olacak. 27 inç 4k olan 60 hz bir monitör mü almalıyım yoksa 27 inç 2k 100hz üzeri bir monitör mü almalıyım. Amacım oyun monitörü değil. Arada sırada hikayeli oyun oynuyorum , call of duty resident evil gibi daha çok , yüksek hz'lere ihtiyacım yok...
Geri