Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

bu fiyata 240HZ LG monitör alınır mı?

herkese merhbalar sizce fiyatı uygun mu ? ona göre alacağım da https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-lg-240-hz-1-ms-manitor-bu-fiyata-kacmaz-939148115/detay/
  2. emirhan1234

bu monitör alınır mı ?

herkese merhabalar ben bu monitörü almak istiyorum sizce alınır mı ? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-tertemiz-uygun-fiyat-240-hz-xg258q-asus-rog-strix-gaming-monitor-990757372/detay
  3. emirhan1234

monster monitörün sürücüsünü bulamadım ?

herkese merhabalar bende monster a27 var fakat bu konuyu okudum ve bulamadım ne yapabilirim bilmiyorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitoeruenuezue-dogru-renklerle-kullanin-renk-profili-yuekleme-rehberi.426810/
  4. emirhan1234

3000 e 240Hz monitör önerisi?

Herkese merhabalar bende monster a27 var fakat daha iyisine geçmek için satacağım 3000 e nasıl bir monitör alabilirim değiştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  5. emirhan1234

monitör tutucu önerisi ?

herkese merhabalar bende monster a27 monitör var fakat havada durmasını istiyorum masamın bir boşluk tarafı olmadığından dolayı da böyle bir aparat önermezseniz sevinirim :D
  6. emirhan1234

3000tl ye 240hz monitör önerisi ?

herkese merhabalar ben monster a27 kullanıyorum da merak ettiğim için bu konuyu açma gereği duydum 3000tl ye 240hz monitör varmıdır ?
  7. emirhan1234

sizce bu takas yapılır mı ?

herkese merhabalar bende logitech g213 klavye var 3 yıldır kullanıyorum fakat satılığa çıkardım birisi 60hz dell monitör ile takasa girmek istedi sizce kabul edeyim mi ?
  8. emirhan1234

Monitör ayağını ne yapabilirim

Herkese merhabalar bende monster aryound a27 var fakat ayakları klavyenin altında olduğu için ve birisi de mouse padimin orada olduğu için rahatsız ediyor nasıl bir aparat alırsam monitör hava da kalır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  9. emirhan1234

150tl ye yarısı kırık 144hz monitör alınır mı ?

herkese merhabalar ben bunu almayı düşünüyorum da alayım mı nasıldır 2. monitör olarak kullancağım da nasıldır ? yardımcı olabilirseniz sevinirim .D olur iyi derseniz direkt alacağım
  10. emirhan1234

sizce hangisini alabilirim ?

herkese merhabalar ben bu monitörlerden birisini almak istiyorum da hangisini alayım 2. monitör olarak kullanacağımdan dolayı hasarı çok önemli deği monster a27 yi sağlam sorunsuz bir şekilde kullanıyorum şuan hangisini alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  11. emirhan1234

Bunu alsam tamir ettirsem ya da etmeye çalışsam kaça patlar?

Ben bir tane 125tl ye bir aoc monitör buldum bunu yaptırmaya çalışsam ya da elimden geldiğince yapmaya çalışsam bana kaç TL ye patlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  12. emirhan1234

monster a27 iyi mi ?

herkese merhabalar bende monster a27 var sizce iyi bir monitör mü ?
  13. emirhan1234

monster a27 de mprt açınca ekranın parlaklığı kısılıyor ?

herkese merhaba bende monster a27 var fakar mprt açıyorum bir anda ekran parlaklığı kısılıyor ne yapmalıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  14. emirhan1234

monster a27 nin logo kısmı çok sıcak ?

herkese merhabalar bende monitör olarak monster a27 mevcut fakat logo kısmı çok sıcak ne yapabiliriim ? ya da bu ürünü kullanan arkadaşlar varmı ya ?
  15. emirhan1234

monster a27 usb girişi ?

herkese merhabalar bende monster a 27 monitör var usb çoklayıcı takıp üstüne klavye mouse taksam geçikme olurmu yardımcı olabilirseniz sevinirim :d
  16. emirhan1234

monster a 27 arkasındaki usb girişi

herkese merhabalar bende monster a 27 monitör var arkasınaki usb girişine usb çoğaltıcı takıp üstüne de klavye ve mouse taksam gecikme olabilirmi ya da çalışırmı yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  17. emirhan1234

monster a 27 monitör nasıldır ?

herkeze merhabalar arkadaşlar yeni almış olduğum size göre monster a27 nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim
  18. emirhan1234

monster tamamlanan sipariş diyor

erkeze merhabalar ben dün akşam monster a27 siparişini verdim fakat sabah baktığımda ise tamamlanan sipariş yazıyor dataya basıyorum kargo Takip No yazmıyor mantıken tamamlanmışsa çoktan takip nosu yazması gerekmezmi monitör gelmedi daha yazdımcı olabilirseniz sevinirim
  19. emirhan1234

2500TL'ye monitör önerisi

Herkese merhabalar arkadaşlar ben 240Hz 1ms 24-27 inç Monster olmasın Full HD bir monitör istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
  20. emirhan1234

3000tlye 240hz 1ms full hd 27 inç monitör önerisi

herkeze merhabalar arkadaşlar ryzen 7 2700x 1660 supere bir monitör lazım 3000tl lik bulabilirseniz sevinirim kaliteli olsun şimdiden teşekkür ederim :D acer olmasın 2000tl lik :D
Top Bottom