Arama sonuçları: *

1. Noysal

Displayportu kablo önerisi var mı ?

Hocam Allah izin verirse aşağıda bıraktığım monitorü alacağım hafta içi ama çoğu kullanıcı display portu kablosunu beğenmemiş, 2k da 180hz iyi performans ve sıkıntısız iş yapan bir displayportu kablosu öneriniz var mıdır ...
  2. Noysal

MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz eski fiyatına döndü

Hocam monitörü nerdeyse aralığın başından beri takip ediyorum, incelemelerini ve detaylarını falanda epey araştırdım bu fiyatlarda 2k iyi bir monitör olduğunu düşünyorum, hazır fiyatı yılbaşı zamından önce ki haline dönmüşken, 2k monitör ilgilileri ve arayanları ile paylaşayım dedim...
  3. Noysal

MSI G272QPF E2 27 vs Asus ROG Strix XG27ACS 27 hangisi ?

Monitör sevdalısı ve delisi kardeşcanlar burdaysa sorumu soruyorum hocam şimdi; hocam yakın zamanda rx 7900 gre aldım ve amacım akıcı bir şekilde 2k çözünürlükte oyun oynamak gördüğünüz gibi de bütçem bu seviyelerde daha fazla atacak ne kuruşum var ne kurşunum. Benim araştırmam ile msi ın...
  4. Noysal

2k f/p veya f/p nin bir kaç tık üstü iyi olan monitör tavsiyesi ?

Hocam rtx4070 super almayı düşünüyorum ama monitör kısmında kararsızım, 2k güzel bir monitör istiyorum bu konuda da pek bir bilgim yok ama şu anlık 2 model arasında kaldım. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB8JTSCF/?coliid=I29DTKQ6ND0TGF&colid=22VTZ1NK9ZGHA&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1 Bu...
Geri