Arama sonuçları: *

1. M

Xbox Series S için Monitör Tavsiyeleri

Herkese merhaba xbox series s alacağım bunun icin fiyat performans monitör arayışındayım genelde hikaye veya simülasyon oyunları oynuyorum pek rekabetçi oyun oynamıyorum önerilerinize açığım
  2. M

Asus vg249q alınır mı

1800tl civarına sadece elden alabileceğim yerler teknosa medimarkt ve vatan gibi yerlerden daha iyisi alınır mı ve bu fiyatta en iyisi bu ise bu monitör alınır mı yardımcı olursanız sevinirim...
  3. M

Yeni monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler

Merhabalar vatan bilgisayardan aoc 27g2u model monitörü alacağım alırken yapılması gereken testler nelerdir ne yapmam gerekir?
  4. M

Aoc 27g2u Alınır mı?

Bu fiyata 27inc 1080p 144hz ıps panel daha iyi bir monitör bulunur mu? Tercihen vatan bilgisayardan olması daha önemli fiyat maks 2100 olacak şekilde ve kullanan var ise aoc 27g2u monitörün + ve - lerini söylerlerse çok mutlu olurum
  5. M

2000tl monitör tavsiyesi

Merhabalar iki monitör arasında kaldım genelde sadece oyun oynar ve film dizi izlerim ilk sorum sistemim her oyunda 240hz almadığı zamanlarda sıkıntı olur mu ikinci sorum ise monitörlerin birisi ıps birisi va panel va panel için en kötü canlılığı olan panel vs diyorlar bu doğru mudur görüntüsü...
  6. M

Rampage rm365 mi rm365s mi

Merhabalar bu iki monitör arasında kaldım farkları nelerdir hangisini önerirsiniz veya bu fiyatlarda daha iyisi var mıdır tercihen 27inc ve vatandan olursa daha iyi olur https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-27-rm-365s-165hz-freesync-technology-hdr-curved-oyuncu-monitoru.html ve...
  7. M

2000tl ye gaming monitör önerisi

Merhabalar sistemim ryzen5 3600 16gb 3000mhz ram ve Asus tuf 1660super ekran kartı, yeni bir monitör alacağım tercihen 27 inç 1080p 144veya 165hz bir monitör olmasını istiyorum bütçem yaklaşık 2000tl fp bir ürün arıyorum 2000 i çok geçmezse iyi olur genelde sadece oyun oynarım ve film dizi...
  8. M

Ryzen 5 3600 + GTX 1660 SUPER sisteme 2k monitör mu 1080p monitör mu

Hepinize merhabalar neredeyse sistemi full oyun oynamak için kullanıyorum sistemi aşağıda yazdım sizce 2k monitör alırsam oyunlarda fps im çok düşer mi hangi monitörü almalıyım 1080p mi 2k mi sistemim: Ryzen 5 3600 Asus tuf 1660super 8*2gb 3000mhz ram Asus prime b450 m k 650w corsair psu
Geri