Bu fiyata 27inc 1080p 144hz ıps panel daha iyi bir monitör bulunur mu? Tercihen vatan bilgisayardan olması daha önemli fiyat maks 2100 olacak şekilde ve kullanan var ise aoc 27g2u monitörün + ve - lerini söylerlerse çok mutlu olurum
Bu fiyata daha iyi bulunur mu ve vatan ölü piksel de vs değişim yapılır değil mialınır hocam.
değişim hakkkında bir bilgim yok bu fiyat aralığında bir kaç monitör:Bu fiyata daha iyi bulunur mu ve vatan ölü piksel de vs değişim yapılır değil mi
Attiiginiz iki monitör de 23.8inc ben 27 inç arıyorum hocam sağolun yine dedeğişim hakkkında bir bilgim yok bu fiyat aralığında bir kaç monitör:
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
fps tarzı oyunlar oynuyorsanız 23.8 yönelin.Attiiginiz iki monitör de 23.8inc ben 27 inç arıyorum hocam sağolun yine de
FPS de oynuyorum tabi ki ama genelde forza horizon 4 nba2k20 pes2021 tarzı oyunlar oynuyorum fps olarak da steam pubg valorant r6 vs oynuyorumfps tarzı oyunlar oynuyorsanız 23.8 yönelin.