Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

İkinci Ekran Hakkında

Herkese selamlar, 2. bir ekran almayı düşünüyorum uzun bir süredir ancak yeterli bilgim yok ve genel olarak fikirlerinize ihtiyacım var. Sistemim 12100f, asus dual 2060, 16gb, ekranım gigabyte g24f-2 İlk endişem renk uyumu. Ana ekranım güzel bir ekran, iyi renk üretiyor ancak 2. alacağım ekran...
  2. Ricciardo

240 Hz Monitör Upgrade Önerisi

Arkadaşlar elimde Gigabyte G24F-2 mevcut, ürün güzel seviyorum ancak daha hızlı bir modele geçmek istiyorum. 27" 2k olmadıkça istemiyorum, 2k-165 hz twisted minds var ama o yeterince hızlı değil, 2k-240hz olanı da hem bütçemi aşıyor hem sistemime fazla. Aklımda iki model var: İlki daha hızlı...
  3. Ricciardo

Çözüldü✓ Gigabyte G24-F2 Çözünürlük Sorunu (4K)

Biliyorsunuz panel 4k desteklemese de monitör 4k ya ayarlanabiliyor. Dün ne oldu emin değilim, cs ye girdiğimde grafikler max olmuştu, düşüğe alıp girdim oynadım, bugün de valoya girdim, oyun 4k ve ayarlar yüksekteydi, ayarları düzelttim ama 1080p - 180hz seçmeme rağmen oyun 4k - 60hz çalışıyor...
  4. Ricciardo

Öneri 27-31" Monitör Önerisi Lazım

Arkadaşlar bir arkadaşım ailesi için monitör bakıyor. 27 - 31" 2k - 4k 60hz veya üstü (fiyat çok fark etmezse üst hızlar daha iyi ancak oyun için kullanılmayacak) İps panel Bu özelliklerde monitörler bakmadım daha önce, kronik sorunlu modelleri veya f/p modelleri bilmiyorum. Önerilerinizi...
  5. Ricciardo

.

silindi
  6. Ricciardo

Çözüldü✓ Hz Oyun İçinde Düşük

Monitörüm 180hz, overclock açık ve 180fps alabiliyorum. Masaüstünde 180hz ancak oyuna geçince 144 e sabitleniyor. Fresync kapatmak da işe yaramadı. Laptop: Monster Abra A7 V13.1 Monitör: Gigabyte G24F-2 Sorun: Laptop ekranı 144hz olduğu için önceden başlatma konutlarına freq 144 yazmışım...
  7. Ricciardo

Yardım Dp 1.2 Bu Özellikleri Karşılar Mı?

Mini dp - dp kablo alacağım, dp 1.2 sürümü 1080p 180hz ve gsync destekler mi?
  8. Ricciardo

.

silindi
  9. Ricciardo

.

silindi
  10. Ricciardo

Yardım Dell G2422HS Ghosting Sorunu

Arkadaşlar merhaba, maalesef bugün ghostingden muzdarip bir şekilde karşınızdayım. Monitörü kargodan bugün teslim aldım, modeli başlıkta yazıyor. Satıcı Gaming.gen.tr , fotoğraflar ve videoları aşağıya ekleyeceğim. Ölü piksel çıkmadı, ışık sızması beklendiği üzre var ancak ghosting bana fazla...
  11. Ricciardo

Yardım Bu Monitörü Alayım Mı?

Arkadaşlar bu akşam gaming gecesinde bütçeme göre güzel bir monitör olmazsa şu: https://www.gaming.gen.tr/urun/189076/dell-24-g2422hs-ips-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/ monitörü alacaktım. Şimdi alan bir arkadaş konu açmış ışık sızması var sanırım...
  12. Ricciardo

Öneri 3.5 - 4k Monitör Fikir ve Öneri

Arkadaşlar bütçe max 4k olacak şekilde monitör almayı düşünüyorum. Aklımda bu ara sık sık önerilen Dell'in modeli var ancak iyi bir incelemesini bulamadım. Alırsam uzun süre benimle olacağı için iyi seçim yapmak istiyorum, bu modeli öneriyor musunuz veya bu bütçede başka öneriniz var mı? Eğer...
  13. Ricciardo

Yardım CRU - Ekran O.C Hakkında

Arkadaşlar merhaba, laptop ekranımı CRU ile 144hz den 155hz 'e çıkardım. UFO Test ile 155hz çalıştığını doğruladım. 165 hz denedim görüntü baya bozuldu, 160 hz de kötüydü. Bir el valo dm döndüm, ekranın arkasına elimi koydum ısınma var mı diye baktım, bir sorun göremedim. Stabil çalışıp...
  14. Ricciardo

Monster Laptop Ekranlarında Gecikme, Panel ve Renk Profilleri Hakkında

Herkese merhabalar, sizinle birkaç şey paylaşıp bir bilgilendirme yapmak ve varsa bilgilerinizi almak istedim. Konumuz Monster oyun laptoplarında ekranlar. Ekranların windows ile varsayılan olarak sRGB renkleri kullandığını ve doğru renk gösterimi için uygun icc profilinin yüklenmesi gerektiğini...
Geri