Arama sonuçları: *

1. ArdaM

İkinci monitörde görüntü kayması ve çözünürlük düşmesi sorunu

İkinci monitörümü kullanmayalı bayağı olmuştu, şu an açtığımda görüntü sol üste doğru kaymış ve çözünürlük 1600x900'den 1280x800'e düşmüş vaziyette. Nasıl çözeceğimi bilemedim, yardım bekliyorum :)
  2. ArdaM

Freesync Fayda Ve Zararları

Aoc 24g2u monitörümü 1 haftadır kullanıyorum ama şu an fark ettim ki freesync açıkmış. Açık ve kapalı olmasının farkları nelerdir? Ekran kartım nvidia
  3. ArdaM

24G2U USB Girişleri

Arkadaşlar Aoc 24g2u monitördeki USB girişlerini çalıştırmak için bir kablo gerekiyormuş. Bu kablonun adı nedir? (Bilen biri uygun fiyatlı bir link atarsa çok sevinirim.) Bir de monitör üzerindeki usb girişleri uzatma olduğu için sorun çıkarır mı?
  4. ArdaM

Monster 27 inç 240hz 2000TL?

Arkadaşlar alıcı değilim 24g2u aldım ama bu monitör 27 inç 240hz Va panel sizce fiyatı normal mi? https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/
  5. ArdaM

Öneri 24G2U İtopya'da 1500 TL, Almalı Mıyım

Selamlar uzun zamandır monitör için para biriktiriyordum ve bütçem de aşağı yukarı bu kadar. 24G2U modelini zaten istiyordum, bir de bayram indiriminde 1500 lira olmuş. Sizce bu fiyata rakibi var mı, almalı mıyım? 12 saat içerisinde bitiyormuş.
  6. ArdaM

Maksimum 1600 liraya monitör

Arkadaşlar yakın zamanda monitör alacağım inşallah. Şimdiye kadar 24g2u veya c24g1 bakıyordum ama hem fiyatları yükseldi hem stokları bitti. Fiyat çok önemli değildi stok varken rival 3 hediye ediyordu o yüzden değer ama stok olmadığı için alamıyorum. Yakında stok gelir mi, bayram indiriminde...
  7. ArdaM

Monitör Tavsiyesi

Merhaba, şu an cebimde 1000 liram var. 11 gün sonra doğum günüm ve ondan 3 gün sonra kurban bayramı olduğu için elime en az 500 lira daha geçecek. 24 inç 144hz bir monitör alacağım ve birkaç ay önce 24g2u bakıyordum ama 1700 lira olmuş o kadar para vermek istemiyorum. Ayrıca rami de 16 yapacağım...
  8. ArdaM

Monitörün Üst Kısmında Görüntü Gitti.

Elimde birkaç ay idare etmek için kullandığım eski bir Philips monitör var. Monitörü dedem, halam üniversiteye başladığında almış ve halam şu an evli ve 5 yaşında kızı var. Bayağı eski bir monitör yani :D Üst kısımda ufak bir yerde görüntü bir anda gitti ve 1-2 aydır yok. Bu çözülebilir midir?
  9. ArdaM

Max 1500 TL Civarı Monitör Tavsiyesi

Merhaba 24 inç 144hz 1080p monitör arıyorum curved olursa güzel olur tasarım çok önemli değil ama çok da kötü durmamalı 🙂 şimdiden teşekkürler.
Top Bottom