Arama sonuçları: *

1. 4ghost.cs

24 inç 75 hz monitör önerisi lazım ?

2 . Ekran aramaktayım ofis için 24 inç 75 hz yeterli gelecektir çok pahalı bir şey atamıyorum olabildiğince en uygunu ve idare edecek ekran aramaktayım film ve çizim işleri için gerekli öneriniz var mı
  2. 4ghost.cs

Kamera odası için monitör önerisi lazım

Arkadaşlar bulunduğum yerdeki TV bozuldu uygun yollu kayıtları izleyebilecek 19 21 inch oluyor sanırım bu boyutlarda kameraları baglıyacagımız bir ekran ihtiyacım var önerebilirseniz memnun olurum baska hiç bir fonksiyonu olmayacak sadece kamera izlemek icin
  3. 4ghost.cs

Monitörden Ses Çıkmıyor ?

Merhabalar . Yeni monitör aldım herhangi bir sıkıntı yoktu . Ses cıkısını monitör seçiyorum ama herhangi bir ses alamıyorum sebebi ne olabilir . Ayarlardan baktıgımda ses hareketi olmasına ragmen ? model : msi optix g24c6
  4. 4ghost.cs

MSİ Monitör ayarları için indirilecek program ?

monitörümün arka tarafındaki tusları dısında bilgisayar üzerinden indirip yapabilecegim ayarlarını bir program mevcut mu acaba ? MSI Optix G24C6 23.6" 144Hz 1ms
  5. 4ghost.cs

Monitör de film modu görünmüyor

Arkadaslar daha önce kullandığım monitörlerde farklı farklı görüntü icin modlar vardı film sinema futbol vb vb gibi yeni monitör aldım bunda herhangi bir mod görünmüyor ve bir cok sekme kapalı neden acsba . Yada baska bir şey mi indirmeniz gerekiyor Monitör : MSI optik g24c6
  6. 4ghost.cs

Monitördeki ekran boslugunu kapatabilirmisin ?

Arkadaslar monitörde sanırım tam ekran olmuyor yada monitör özelliğini böyle bilemedim bu karanlıkta kalan yeri kapatıp mçtan ekran fulleyebilirmiyiz Monitörüm msi optik g24c6
  7. 4ghost.cs

Bu monitör sizce iyi mi? Ho mu Go mu ?

Bu monitörü aldım Sahibinden 2500 TL ye Sıfır kutusu açılmamış test için birlikte açtık kutu güvenlik bandını . Temmuz 2022 ayında amazondam alınmış bir ürün
  8. 4ghost.cs

Monitör Önerisi 2500 TL ?

Öneriniz var mı acaba 2500 TL ye kadar monitör önerisi mümkün ise IPS panel ;( Ve bu monitör fiyatları uçmaya devam edecek mi indirimler monitör leri ne yazıkki pek vurmuyor gibi . Ekran kartlarını geçecekler neredeyse
  9. 4ghost.cs

Amazon dan Monitör İadesi Olur mu ?

Arkadaşlar merhaba Bir monitör satın aldım pixel sıkıntısı yok lakin ghosting cok belli ve rahatsız ediyor haliyle kutusunu açtım ve bugün denedim iade etme durumumuz nedir geri alırlar mı açılmış kutuyu ?
  10. 4ghost.cs

Samsung Odyssey G3 Kullanan var mı ?

Tercihim IPS paneldi lakin maddi gücüm buna yetiyor gibi en fazla 2600 TL ye kadar çıkaniliyorum . Kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim ghosting ve pixel sıkıntısı oldugu söyleniyor . Yardımcı olursanız memnun olurum Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF
  11. 4ghost.cs

24 inch IPS Monitör İndirimi Var mı ?

2500 TL civarı limitim var IPS monitör arıyorum amazondam veya baska bir yerden bulabilen var mı veya önerisi olan ?
  12. 4ghost.cs

Monitör önerisi olan 3500 TL limit ?

3500 TL ye kadar tabi ne kadar az o kadar iyi 24 veya 27 inch arıyorum IPS panel veya 2.secenek Va panel arıyorum önerisi olan var mı
  13. 4ghost.cs

3500 TL ye kadar monitör Önerisi ?

Arkadaşlar tercihim IPS en kötü Va panel 27 inch monitör arıyorum bulabilirsiniz bu fiyata . Öneriniz var ise çok memnun olurum gerçekten 1657829074 ??
  14. 4ghost.cs

4000 TL ye monitör önerisi ?

Mümkün ise IPS panel ve oval ekran bir monitör arıyorum 27 inc lik var mı önerisi olan
  15. 4ghost.cs

27 veya 31 inch ips monitör önerisi olan ?

Merhaba Film video edit resim işleri için 27 veya 31 inch ekran aramaktayım fiyat limitim 2000 TL dir kullanıpta önerisi olan var mı acaba
  16. 4ghost.cs

165 Hz 27" Acer İps Monitör Alınır mı ?

Merhaba Tn panel yanına 2.ekran arayısım devam ediyor. Gezinirken bütceme uygun 27.inc Acer marka bir ekran gördüm sizce bu alınabilir mi özelliklerine göre Kullanım amacı az biraz RPG oyunlar genel olarak film edit video vb.
  17. 4ghost.cs

1800 TL ye kadar ips monitör önerisi ?

Arkadaşlar 1800 TL fiyat limitim var ne kadar aşagısı o kadar iyi tabii ki 24 inc İps ekran bir monitör arıyorum kullanım amacı ; - Ara sıra MMO RPG oyun %20 - Genel olarak film video edit işlemleri %80
  18. 4ghost.cs

Oyun dışı İps LED monitör ?

Arkadaşlar oyun dışında kullanabileceğim bir monitör arıyorum hem çok kötü olmasın hemde cok pahalı orta dereceli bütceme göre bir model buldum . Bu ürün 5ms 75 Hz ama oyun için kullanmayacagım . Film video edit işleri için sizce bu fiyata bu ürün yeter li mi ips LED bir ürün oldugu yazıyor
  19. 4ghost.cs

Sizce hangi İps Monitör ?

Merhaba Ana ekran olarak Asus 24 inc 165 hz 0.5 MS Tn panel kullanıyorum yanına Film , edit , video , resim ve RPG oyunları için bir ekran almayı düşünüyorum sizce hangi ekranı almak mantıklı fiyat bazında karşılaştırdıgımızda
  20. 4ghost.cs

İps Ekran Arıyorum 1750 Tl

1750 TL yi geçmeyecek bir ips ekran arıyorum . Önerebileceginiz ekran var mı Ana ekran 24 inc 165 hz 0.5 MS Asus TN panel kullanıyorum yanına 2.bir monitör arayısındayım
Geri