Samsung Odyssey G3 Kullanan var mı ?

4ghost.cs

80+
Reaksiyon skoru
41
Tercihim IPS paneldi lakin maddi gücüm buna yetiyor gibi en fazla 2600 TL ye kadar çıkaniliyorum . Kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim ghosting ve pixel sıkıntısı oldugu söyleniyor . Yardımcı olursanız memnun olurum

Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF​

Ekler

• Screenshot_2022-07-20-15-20-09-179_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2022-07-20-15-20-09-179_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    699.5 KB · Hit: 54
Tercihim IPS paneldi lakin maddi gücüm buna yetiyor gibi en fazla 2600 TL ye kadar çıkaniliyorum . Kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim ghosting ve pixel sıkıntısı oldugu söyleniyor . Yardımcı olursanız memnun olurum

Soyleniyor degil var zaten daha dün 3 tane konuya ayni seyleri yazdim

Hocam kullanıyorum aynı modeli amazondan almıştım. Bende IPS tercih ediyordum fakat deneme şansım oldu ve gözlerimi gerçekten yordu. Pivot özelliği olması benim için çok iyi bir artısıdır. (kodlama yaparken vs çok yardımcı oluyor) Onun dışında herkes bu modeli ghosting ve ölü piksel olarak çok eleştirmiş. 1 adet ölü piksel çıktı bende fakat uğraşmak istemediğim için geri iade etmedim. Ghosting ise çok az bir miktarda var. UFO testinde belli oluyor fakat rekabetçi oyunlarda hiçbir eksikliğini görmedim. Aktif valorant oynuyorum rankım yücelik. Şu anlık durumlarda bende böyle.

bende kullanıyorum ama bende bi ölü piksel ile karşılaşmadım ama IPS olmaması biraz can sıkıcı

Geri