Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Sizce Bu Monitör Yamuk Mu Duruyor?(Anketli)

Dostlar 2. monitör aldım(sağdaki). Ama sanki yola doğru eğilimli biraz. Arkadaşım geldi baktı o da sanki bir tık sağa eğimli dedi. Bende size sormak istedim. Sizce sağa doğru hafif eğimli mi? Pivot olmadığı için değişmiyor :/.
  2. Perfectshot06

Yardım 2k'ya 22"75Hz 4ms Ips Monitör alinir mi?

Dostlar 2.monitor arayisindayim. Ana monitörüm 2k 144hz o yüzden gecikmesi önemli değil. Şuan 2299₺ nays ile 2050₺'ye gelecek? Sizce bunu mu alıyım yoksa başka önerdiğiniz bu fiyatlarda başka monitor var mı...
  3. Perfectshot06

TechnoPc Marka Monitör Kullanan Var Mı?

Kullanan var mı?
  4. Perfectshot06

LG 27GL83A Ayarları Nasıl Olmalı?

Yeni monitör aldım ama game mode 1'de Youtube'de videolar kasıyordu sanki. FPS mode aldım ama bu seferde 2k videolarda sorun var. LG monitör kullanıp çözümünü bilen var mı? 1648297651
  5. Perfectshot06

LG 27GL83A-B Alınır mı?

Arkadaşlar bugün ikinci el olarak alacağım. Son bir size soruyum dedim. Ölü piksel veya ghosting sorunu yoksa alınır mı?
  6. Perfectshot06

QHD Monitör Tavsiyesi

Aşağıdaki modellerden birini ikinci el olarak alacağım. Fiyatlarından bağımsız olarak hangisini almalıyım? Dell S2721DGFA LG 27GL83A-B Asus Tuf VG27AQ Gigabyte M27Q 1648081022...
  7. Perfectshot06

Akşam 6-7 gibi Rakipsiz Fiyatla Monitör Geliyor

Akşam 6-7 gibi 1ms 27inch 144hz monitör rakipsiz fiyatla geliyormuş. Kaynak: DA İNSTA STORY
  8. Perfectshot06

Yardım Monitörde Çizgiler Oluşuyor?

Arkadaşımda Msı'ın Optix MPG27CQ2 model monitörü var. Okula gidip geldiğinde monitörün böyle olduğunu görmüş. Kardeşi ise herhangi bir darbe almadığını söylemiş. Ara sıra düzelip tekrar oluyormuş. Ekranda darbe yokmuş. Sizce ne olmuş olabilir? Ek olarak arkadaşım 120hz'ye çekip denemiş ve...
  9. Perfectshot06

Monitör Parlaklığı Azaltma

Monitör parlaklığını 0'da kullanıyorum ama yine de parlak geliyor. Oda da ışık açıkken gözümü alıyor. Işığı açmak zorunda kalıyorum. Google'de gezerken Deluminate gibi uygulamalar kullanıyorum.
  10. Perfectshot06

Acer Nitro KG272S 1499₺

N11 hesabıma 500₺ kupon tanımlamış. Sizde de varsa çok iyi fiyat.
  11. Perfectshot06

LG 32GN550-B Monitör 1999₺

N11’de hesabıma 400₺ kupon gelmiş. Muhtemelen herkesin hesabına gelmiştir. Kupon ile 1999₺’ye geliyor.
  12. Perfectshot06

MSI Optix MAG274r ayar önerisi

Merhaba arkadaşlar bugün MSI Optix MAG274r monitörü aldım. Laptop'a bağlayıp çift monitör olarak kullanıyorum. Ama bir türlü netlik ayarı tam istediğim gibi değil. Netliği 0'a alıyorum tam istediğim gibi oluyor, yazılar patlamıyor ama bu sefer de çok bulanık oluyor, 5'e alıyorum bu sefer de...
Top Bottom