Arama sonuçları: *

1. salatalık turşusu

Yardım Asus Tuf Vg24vq ısınma sorunu

Arkadaşlar merhaba, sorunum bu. Daha önce de vg24vq monitör satın almıştım ekranda mor çizgiler vardı diye değişim yaptırdım fakat her ikisinde de bu ısınma sorununu hissediyorum. Oyun oynamadığım halde monitörün alt çerçevesi çok ısınıyor. Bana mı ''çok ısınıyor'' gibi geliyor yoksa gerçekten...
  2. salatalık turşusu

Monitör ısınma sorunu

Merhaba arkadaşlar, Asus vg24vq model monitörüm sanırım fazla ısınıyor. Bu monitörü bir kez satın almıştım ekranda mor çizgiler olduğu için değiştirttim ve yenisini aldım fakat ikisinde de çok ısınıyor alt çerçeve. Tam bilemiyorum ama 45 50 derece gibi hissettiriyor, ama dediğim gibi tam...
  3. salatalık turşusu

Vg249q vs Vg27vq Monitör tercihi

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-vg249q-23-8-144hz-1ms-hdmi-analog-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000RC8YC?magaza=TuRuNCu%20Bilgisayar...
  4. salatalık turşusu

Ekranda yukarıdan aşağı gelen mor bir çizgi var.

Arkadaşlar merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi ekranımın tam ortasında dik, mor bir çizgi var ve gitmiyor. Bu mor çizgiler ekranın sağında da ekranın ortasındaki kadar belirli olmasa da var. Virüs programı indirip tarattım ne bileyim belki bir virüstür diye fakat çözülmedi. Print Screen yapıp...
Top Bottom