Arama sonuçları: *

1. Shyankh

5 Metre HDMI kablosu arıyorum

Merhabalar, masaüstü bilgisayarı olduğu yerden televizyona görüntü aktarmak için 5 metre HDMI kablosu arıyorum ama hangi kablonun yorumlarına baksam ya gecikmeden, ya görüntünün tozumsu, bulutumsu olmasından ya da renklerin birbirine karışmasından şikayetçi insanlar görüyorum. Televizyon eski...
  2. Shyankh

Monitor Light Bar Önerir misiniz

Merhaba arkadaşlar, monitörüm 34 inç ultrawide curved, normal yani düz monitor light barlar sıkıntı çıkartır mı ve 700 tl ye kadar önerilerinizi bekliyorum
  3. Shyankh

HDR Desteklemiyor (Hatası)

Monitörümün ve ekran kartımın destekledği halde windowsda ( win 11 ) hdr açamıyorum. Oyunlarda hdr açabiliyorum sorun yok orda, monitörü ilk aldığımda da hdr denemiştim windowsda açabiliyordum ama şuan desteklemiyor olarak gösteriyor. AMD nin son whql sürücüsüne güncelledim ondan dolayı olabilir...
  4. Shyankh

Ambilight aRGB led önerisi

Monitörümün arkasına takabileceğim, görüntüye senkronize çalışabilen ambilight led önerir misiniz 1672517741 Monitörüm 34 inç 21:9
  5. Shyankh

21:9 Monitörde Oyunları FOV'u kaçta oynuyorsunuz

21:9 Monitörde Oyunları FOV'u kaçta oynuyorsunuz
  6. Shyankh

Çözüldü✓ Huawei Mateview GT 34 AMD FreeSync nasıl açılır

nasıl açabilirim videolara baktım ama basılı tut falan diyor bende videodaki gibi olmuyor
  7. Shyankh

Çözüldü✓ Chrome dark mode ama arama yapınca yine beyaz oluyor

arama sayfasını da nasıl karanlık yapabilirim
  8. Shyankh

Ultrawide 21:9 Monitör önerir misiniz

8500tl civarı bi bütçem var 2k ve min 34 inç monitör önerir misiniz
  9. Shyankh

Asus TUF Gaming VG27AQZ

Kullanana arkadaşlar önerir mi? bahseder misiniz biraz? asus monitörlerde ışık sızması oluyor diyorlar ama bir de sizden duymak istedim
  10. Shyankh

6500 TL 2K Monitör önerir misiniz

max 27 inç 2k monitör arıyorum önerebileceğiniz monitörleri bekliyorum
Geri