Arama sonuçları: *

1. KasapBey

Çözüldü✓ Monitörü duvara nasıl asarım.

Masam çok küçük olduğundan monitör yer kaplıyor. Duvara nasıl asabilirim. Pivot ve has özelliği var. Kullanabilcekmiyim. Monitör duvara sıfır. MONİTÖRÜM 1700067259 Duvara asarsam çok yer açılırmı acaba ?
  2. KasapBey

Monitörü tahta duvara asma.

Mönitörüm ayakları biraz uzun olduğu için fare ve klavye için yer çok az var. Masamın duvarına asmak istiyorum fakat bunu nasıl yapacağım. Bir aparatımı var. Sorun şu. Masamın duvarı tahta. Yani MDF duvardan. Asarsam ağır gelebilir mi? Monitörüm: Samsung Odyssey G3 24"
  3. KasapBey

Anlık MS değeri görme

Oyun oynarken monitörün anlık ms değerini görebiliyormuyuz. Böyle birprogram varmı ? 1683662246 ???? 1683662708 upupup
  4. KasapBey

Ekrandaki yeşil tuş.

Sağ en altta bir düğme gibi yeşil bir şey çıktı. Ne zamandır var bilmiyorum. Ekran resmi alınca gözükmüyor. Konuyu nereye açsam bilemedim. Bu nedir, nasıl gider.
  5. KasapBey

Öneri 3K İçin Monitör önerisi

Eski konulara baktım ama 3kyı çok geçiyordu. Konu açma gereği duydum. Üzmeyecek, güzel 3kyı 100 200tl aşabilir şekilde olabilecek monitör tavsiyeleriniz.
  6. KasapBey

Monitörüm kaç MS'de çalışıyor.

Monitörümün kaç ms'de çalıştığını nasıl öğrenebilirim. Ufo testde 5.6ms diyor. Ama monitörüm 1ms ? Yanıt süresi en hızlı da. En hızlı MBR alınca ekran parlaklığı azalıyor. Nasıl çözebilirim. MBR nedir ?
  7. KasapBey

Çözüldü✓ Monitörümde Ghosting varmı?

Kameram kötü bellimi bilmiyorum. Oyunlarda bellimi göremedim fakat oyunlardaki yazılarda belli ediyor kendini.
  8. KasapBey

Çözüldü✓ Freesync ve Freesync premium nedir ?

Monitörümdeki ayarlarda freesync premium ayarı var şuan kapalı. Nedir hiç bilmiyorum. anlatırmısınız. açsammı iyi kapalı kalsamı iyi ? monitörüm imzamda
  9. KasapBey

Bu kablonun mönitörle alakası varmı?

Monitörümü değişime götürüyorum. Bu kablo monitör kutusundan çıktımı hatırlamıyorum. Bu kablo monitör İle alakalımı? Ve bu kablo nedir? Link https://www.ebay.com/itm/15494353513 Monitörüm Samsung odyssey g3 24 inc
  10. KasapBey

Çözüldü✓ Monitörümde ölü pixel var. Değişim yaparlar mı ? (Vatan)

3, 4 gün önce vatandan pc aldım. Monitörde ölü pixel çıktı. Değişim yaparlar mı? Samsung odyssey g3 24 inc 165hz
Top Bottom