Çözüldü✓ Freesync ve Freesync premium nedir ?

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,212
Monitörümdeki ayarlarda freesync premium ayarı var şuan kapalı. Nedir hiç bilmiyorum. anlatırmısınız. açsammı iyi kapalı kalsamı iyi ? monitörüm imzamda

Benimde Freesync özelliği var sürekli açık ama ne işe yaradığını bilmiyorum

Monitör Hz değerini ve fps'yi eşitler, kabaca oyunlarda akıcılığı arttırmaya çalışan bir teknoloji. Free-Sync açıkken aldığın 100fps, Free-Sync kapalı iken aldığın 100fps'den gözümüze pürüzsüz gelebilir.

özet olarak ekran yırtılmaları önlüyor diyebiliriz,
açık olması iyidir.

Monitör Hz değerini ve fps'yi eşitler, kabaca oyunlarda akıcılığı arttırmaya çalışan bir teknoloji. Free-Sync açıkken aldığın 100fps, Free-Sync kapalı iken aldığın 100fps'den gözümüze pürüzsüz gelebilir.
165Hz monitörüm var nvidia ekran kartım var. Freesync Premium u açıyorum o zaman?

Sadece nvidia kart kullananlar mı açması gerek rx 6800 de de açalım mı bu özelliği

Preium Bu özellik yazılımsal olarak sertifika almış monitör lere denir. Nvdia da tam performans olmaz.nvdia için g sync compitable ve bunun bir üstü icinde bunun karti olan ultimate vardır. Amd ekran kartı olanlar mutlaka acmalidir

Preium Bu özellik yazılımsal olarak sertifika almış monitör lere denir. Nvdia da tam performans olmaz.nvdia için g sync compitable ve bunun bir üstü icinde bunun karti olan ultimate vardır. Amd ekran kartı olanlar mutlaka acmalidir
Bende gsync yazmıyor Freesync Premium yazıyorçi. Bu gsync nerden açarım yani.
IMG_20221208_101207.jpg

Bende bilmiyorum hep kapalı sorim dedim
Freesync özelliğini açın. Monitörün işlenen FPS ile aynı Hz i vermesi diyebiliriz.
Bu da görsel yırtılma ve kare atlamaları engeller.

Geri