HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,283
Displayport ile bağlı ise Nvidia kartlarda da çalışır.Nvdia oluyormu ki
HDMI bağlıysa çalışmaz.
Displayport ile bağlı ise Nvidia kartlarda da çalışır.Nvdia oluyormu ki
Her ikisinde de açılabilir. Nvidia da g-sync Amd de ise freesync olarak geçer. Aynı işlevi görüyor diye biliyorum.Sadece nvidia kart kullananlar mı açması gerek rx 6800 de de açalım mı bu özelliği
Açtım da monitör 165Hz csgo açtım 300fpa alıyorumFreesync özelliğini açın. Monitörün işlenen FPS ile aynı Hz i vermesi diyebiliriz.
Bu da görsel yırtılma ve kare atlamaları engeller.
Dp ile bağlıDisplayport ile bağlı ise Nvidia kartlarda da çalışır.
HDMI bağlıysa çalışmaz.
165Hz de çalışır otomatik.Açtım da monitör 165Hz csgo açtım 300fpa alıyorum
Post automatically merged:
Dp ile bağlı
Senin aldığın FPS yi etkilemez bu özellik.Knk fps 300 diyor Freesync Premium açık. D
Knk hiç bilgisayarım olmadığı için bilmiyorum böyle şeyleri. Yeni yeni öğreniyorum.Senin aldığın FPS yi etkilemez bu özellik.
Sadece monitörü aldığın FPS ile aynı FPS değerinde çalıştırır. Örneğin 165Hz-40Hz arasında görüntü verebilir monitörün.
Anlamayacak ne var bunda.
Gsync sadece nvdia içindir, nvdia kartın olması lazım. Ekran kartın amd ise bu preiumu aç. Eğer monitörün G-SYNC olup ekran kartın amd olsaydı sadece yazılımsal olarak desteklerdi bir görüntüde yırtılma garantisi yoktuBende gsync yazmıyor Freesync Premium yazıyorçi. Bu gsync nerden açarım yani. Alıntıyı görüntüle
Bende 144 hz monitör var. Eğer hikaye oyunları oynuyorsan aç ama cs gibi gecikme olmaması gereken oyunlar oynuyorsan açma. Ben cs ve lol oynadığım için kapalı.Açimmi arkadaşlar anlamadım şimdi. Amdde çalışıyormuş glb.