Arama sonuçları: *

1. Layhton

Yardım Kasa Power tuşu kırmızı yanıp sönüyor

Bugün PSU değişimi yaptım kendi başıma ama tamamen herşeye doğru yaptığıma emin değilim. Fanlar çalışıyormu diye kontrol etmek için pc yi çalıştırdım ama power tuşu kırmızı yanıp sönüp duruyor. Acil yardımınız lazım
  2. Layhton

Yardım PSU Montaj acil destek

Yeni PSU yu montajlıyorum nerdeyse her şey bitti sadece arka kasa fanından çıkan iki kablo, tüm kasa fanlarının çıkış kablosu ve sıvı soğutucu kabloları kaldı. Kafam çok karıştı bir türlü çözemedim acil yardımınız lazım fotoğrafları paylaşıyorum. 1-) yan yana olan iki kablo görseli arka fandan...
  3. Layhton

Yardım PSU konusuna noktayı koyuyorum/son destek!

Evet anasayfada bu konudan dolayı çok gezdim ama bunu sizle beraber son konumuz yapıcaz. Ürün linkini aşağıya koyacağım sizce fiyatı daha düşer mi ya da hepsiburada dan beklesem 3-5 kupon denk gelir mi? MSI PSU MAG A850GL PCIE5 WHITE 850W 80+ GOLD POWER SUPPLY-BEYAZ https://app.hb.biz/C8yaHki0F26x
  4. Layhton

PSU Montaj hakkında yardım

Malum yine ben ve eşşek psu yine konu açıyorum. Yeni bi psu alıp sisteme ben takıyım diyorum ama daha önce hiç tecrübem yok psu adına. Düz mantık psu ya takılan kabloyu söküp yeni psuyu taksam oluyo mu? Bi daha içinde ki kabloları çıkarıp yeni psununkileri mi takmam gerekiyo
  5. Layhton

PBO ayarı hakkında destek

Merhaba yeni bir hazır sistem aldım ve psu Eşşek james olduğu için pbo ayarı yapmaya çekiniyorum. Klasik 200e -30 vermeyi planlıyodum. Bu psu overclock da bana sıkıntı çıkarırmı hiç o topa girmesem mi ne dersiniz?
  6. Layhton

James Donkey Psu hakkında yorumunuz

Merhaba yeni bir sistem aldım ve psu kasayla beraber bunu verceklermiş. PSU konusunda hiç bir fikrim yok yorumunuz nedir? Sistemide aşağıda paylaşıyorum; James Donkey JDP 750 APFC SİSTEM;
Geri