Arama sonuçları: *

1. n7cati

Anakart Ve Havalandırması İyi Olan Beyaz Kasa Önerisi

Selamlar , şuanki kasamın üst kısmının usbleri çalışmıyor , devre dışı bıraktım tamamen çünkü usb 3.2 kablosu anakarta bağlıyken kısadevre yapıyor pc açılmıyor. Yani kasanın üst kısmı tamamen çalışmıyor, ve anakarttaki usb portlarındada problem var , bazen çalışmıyor bazı portlar veya çalışsa...
  2. n7cati

Öneri Havalandırması Güzel Beyaz Kasa Önerisi

Selamlar şuan xpg valor kasa kullanıyorum fakat kasanın üst kısmındaki usb portları sorunlu ve benim setupumdaki her şey beyaz , yeni bir kasaya geçiş yapacağım sistemi beyaz kasaya aktarıp bunu garantiye gönderip daha sonra satacağım. Havalandırması güzel olan beyaz bir kasa önerir misiniz nzxt...
  3. n7cati

Yardım Psulardan Cızırtı Geliyor

Arkadaşlar selam , elimde 2 sistem var ve ikisindende psudan cızırtı geliyor , garantiye ikisinide ikişer kez yolladım cızırtı yok diyorlar , yarın tekrar yollayacağım video istedim ellerine ulaşınca video çekecekler, prizinizle alakalı olabilir diyorlar böyle bir şey varmı gerçekten? Psuların...
  4. n7cati

Yardım GamingGenden Garantiden Gelen Sistemim Kırılmış

Selam herkese , 1-1.5 ay önce 2020de aldığım sistemi garantiye göndermiştim , tamir edilmiş ve bugün elime ulaştı kargoyu açtığımda ekteki manzara ile karşılaştım , gönderdiğimde sağlam paketlemiştim ama kargoda gelirken zarar görmüş ve kasanın ön kısmı tamamen çıkmış kırılmış, arayıp sordum...
  5. n7cati

Çözüldü✓ Xpg Valor Air Nasıldır?

Gaminggenden Blade-5600 sistemi satın almıştım dün ben xpg valor air ile almıştım ben aldıktan 1 saat sonra cooler master kasa ile değiştirildi sistem. Kasada RGB Seven birisi değilim sizce soğutma olarak ve kasa genişliği vs olarak nasıldır 10/...
  6. n7cati

Bu Sistem İçin 650 w psu yeterli midir

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci ANAKART: ASUS TUF GAMING B450M-PRO II 4400MHz(OC) DDR4 SOKET AM4 M.2 mATX Anakart EKRAN KARTI: ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB GDDR6 256Bit Ekran Kartı RAM: Kingston 8GB (1x8GB) Fury Beast Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC...
Top Bottom