Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Öneri 3000 - 4000 TL'ye kadar hava akışı iyi olan bir kasa arıyorum

Arkadaşlar selamünaleyküm 3000-4000 TL arası hava akışı güzel olan ileride 14 santim fanlar takılabilecek olan bir kasa arıyorum. Psu ile beraber değil sadece boş kasa arıyorum. Kullandığınız bildiğiniz önerdiğiniz modelleri yazarsanız sevinirim ona göre bir fikir alışverişi yapıp kasayı alacağım
  2. AGUMBA

Öneri KASA TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Arkadaşlar selamın aleyküm. Sistemin son eksik parçası kasa kaldı. Anakartım Asus ROG strix B650e-f ATX bir anakart yani bir tık büyük o yüzden atx veya e-atx destekli bir kasa arıyorum. Bütçem 4 bin civarı. Hava soğutma ile kullanacağım öyle RGB takıntım falan yok bana performans lazım. Hava...
  3. AGUMBA

BOŞ KASA ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Arkadaşlar boş kasa alacağım bütçe 3-4 bin yeni ekran kartı (3090 bu arada büyüklüğü ona göre seçmek lazım) ve PSU aldım. Kasanın ışıldaklı olması çok umrumda değil. En önemlisi mesh olması ve hava alması. Genelde 140mm fan yakmak istiyorum çünkü evde klima yok ve kış aylarında oda sıcak olacak...
  4. AGUMBA

850w sıfır veya ikinci el PSU alacağım acil fikir birliği

Arkadaşlar 3090 aldım ona 850w power alacağım sarı sitede Corsair rm850 modelleri var full modüler Gold PSU lar var onlardan mı tavsiye edersiniz yoksa sıfır fsp falan mı? Görüşlerinizi ve ilanlarınızı bekliyorum şunu kart ile bir denk getirelim ki kartı test edip onay vereyim 1696446927 Hadi...
  5. AGUMBA

Powerbooster 650w 80+ bronze sertifikalı psu

Arkadaşlar bu PSU hazır sistem kasayla bir geldi ama ben ekran kartı yükselteceğiz için PSU yu satmak istiyorum lakin fiyatı konusunda bilgim yok sizce fiyatı nedir? Bu arada PSU sadece 20 gün falan kullanıldı sıfırdan farkı yok geri kalan sürede yattı. Sistemi aldığım 3 ay oldu sadece 20 gün...
Top Bottom