Arama sonuçları: *

1. loewry

Ddr5 sisteme 550w psu yeter mi?

Öncelikle sistemimi upgrade ettim. Anakart gigabyte a620h. İşlemci 7500f (id cooling se224xts mini black kule tipi) ve ramde kingston 1x32gb ram. Ekran kartım 4060 ti dual 16gb. Birde yeni kasa aldım sprange cs-2 sanırım modeli. Elimde bulunan nzxt c550 psu yeterli olurmu. Bir tanıdığım...
  2. loewry

Boş kasa önerisi Havalandırması iyi

Bütçem 2k-3k da olabilir daha üstü gereksiz görüyorum. Sistemim var kasayı değişeceğim. Orta boy psusuz kasa gerek. Hava sirkülasyonu iyi olan birazda göz zevkine hitap edecek bir kasa arıyorum
  3. loewry

kasa önerisi psu olmadan

merhabalar yaklaşık 5 sene önce kurduğum sistemin kasası olan powerboost vk 1631. İşlemcim düşük yük altında bile oyunlarda 80 derece sabit oynuyorum işlemci r5 5600 kaliteli kule tipi fan kullanıyorum. kasanın ne kadar kötü olduğunu siz düşünün. Kasa öneriniz varmıdır bütçe 4k ortalama max 5k...
  4. loewry

Çözüldü✓ Nzxt c550 psu montaj yardım

Merhabalar yeni psu aldım nzxt c550 yarı modüler sabit olarak 24 pin 8 pin cpu birde pci e yazan 6+2 pinli gpu kablosu sabit geldi fakat elimde ekstra takılabilcek 1 adet daha cpu kablosuyla pci e kablosu var madem sabit takılı gönderiyolar ekstra 1 er tane daha niye göndermisler bu kablolari...
  5. loewry

Powersupply nasıl değiştirilir

Merhabalar yeni psu aldım yarı modüler eski psu modulrr değildi boşta birton kablo vardı bu psuda herşeyi anladım fakat kasanın önünde bulunan fanların kabloları çok karışık kasamdaki egzoz fanın kablosuda ön tarafa gidiyor ön taraftakı fanları birbine takıyoruz uzun bi parça oluşuyor peki...
  6. loewry

Ön fanlarda bulunan uzun bir parça nedir

Merhabalar yeni psuya geçtim yari modüler eski psudan öndeki fanların bağlı olduğu kablo vardı sanırsam kablo fandan geliyo ama uzun bir parçaya takılıydı psunun kablosuda o parçanın diğer ucuna takılıydı tam olarak ne oluyor bu
  7. loewry

Kasam çok karışık yeni psu

Merhabalar kasamın içini açıp detaylıca baktım eski psumu çıkarmak için nzxt c550 aldım normalde 5 senedir powerboost bst500e kullanıyodum hiçbi sorun yaşamadım gerçekten bu psu ile Fakat kasam çok karışık anakart ve cpu kablolarını 2 adet sata ssd vs ekran kartına giden kabloyu sökeceğim birde...
  8. loewry

Nzxt c550 psu kalitelimi

Merhabalar dün nzxt c550 psu sipariş ettim merak ettiğim bi konu var 12v kanalından 550w verebiliyormu
  9. loewry

Psu hangi kablo nereye

Merhabalar ben yeni psu aldım nzxt c550 fakat hangi kabloları takmam gerektiğini bilmiyorum kasamda 2 adet sata ssd ön tarafta 2 tane ledli fan mevcut ve ekran kartı mevcut psu daki kabloları nereye takacağım
Top Bottom