Arama sonuçları: *

1. ErdemAbiGf

Ekran kartının vida yerindeki kapak nasıl takacağım

Arkadaşlar ben buna kapağı nasıl takacağım video felan varmıdır ve bu kapağın ismi ne dir?
  2. ErdemAbiGf

Kasam Çok tozlandı nasıl temizleyeceğim

Merhabalar soru başlıkdaki gibi. Kasamok tozlandı ve temizlemek istiyorum nasıl temizleyeceğim nasıl başlamalıyom kasaya fön makinesi ile tutup tozları atayımı ? Önerilerinizi bekliyorum
  3. ErdemAbiGf

Yardım Bilgisayar için Kablo kalitesi öneri

XPG 650W Psu kulanıyorum sorunsuz bir şekilde kulanabilceğim kablo vamıdrı ben bunu buldum DÜşünmeden alayım mı sizce?
  4. ErdemAbiGf

Lian Li 205m kasa ön tarafta filtre yok normal mi

3 4 ay önce aldığım kasayı temiz lemek için parçalsrını çıkardım ve ne göreyim kasanın ön tarafında filtre yok ve bu kadar para verip önde filtre olmaması üzdü Bu durum normal mi böyle mi geliyor kasa yoksa bana özel mi ben mi takmadım? Görseler ı koyacam
  5. ErdemAbiGf

650w psu 60 tl lik güç kablosu kulansam sorun olurmu?

n11'den Yüksek Kalite Power Güç Kablosu Bilgisayar Kasa PSU Kablosu 1.5 M seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! https://www.n11.com/urun/yuksek-kalite-power-guc-kablosu-bilgisayar-kasa-psu-kablosu-15-m-27511179?magaza=gncteknoloji Bunu alcam kullansam sorun olurmu...
  6. ErdemAbiGf

Yardım mATX kasa öneri Acil Fiyat kısıtlı

mATx kasa lazım bütce 2300 1500 arası
  7. ErdemAbiGf

Asus Prime Ap201 alınır mı?

Arkadaşlar yeni kasa alcam da bu kasayı önerir misin? Hava akışı nasıl mATX kasa lazım zaten
  8. ErdemAbiGf

Kasaya anakart metal aparatını takamıyom yardım

Beyler kasaya bu parçayı takamıyorum 2 saat dir uğraşıyorum yardım edin
  9. ErdemAbiGf

XPG Kasa + Psu su alınır mı?

Görseldeki Kasa +Psu Fiyatına hak ediyor mu psu kaliteli mi kasa kaliteli mi memnun eder mi? beni cevaplarsanız sevinirim
  10. ErdemAbiGf

BitFenix NSM-150 Alınır mı

Beyler Rx 6750Xt kulanıyorum bu kasa uygun mu sizce beyaz kasa istiyorum bide Hava Silikasyo nu nasıl https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-bitfenix-nsm-150-wwgsw-3a-nova-mesh-se-matx-white-3-fans-120-cm-ar-fiyati,179341978.html
Geri