Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Sistemimi Anime kızıyla donatmak istiyorum 😈

Beyler belki hatırlayan vardır aylar önce annemin evlatliktan reddetme muhabbeti vardı kendisi gördü anime kızlarını gayet beğendi iyi yakismis dedi bende gaza geldim 2 ürün daha sipariş ettim yurt dışından ancak bunlarda tatmin etmedi sistemin iyicene icini disini anime kizi yapacağım...
  2. Arda Fisher

DeepCool Cc560 Kasa Ön tarafı açılımı

Beyler kasanın önünü yani 3 fanın olduğu yeri nasıl sokerim? Vida göremedim ve sokip temizlemem lazim 7 aydır temizleniyor yardım edebilirmisiniz??
  3. Arda Fisher

Kasamin 1 fanı çalışmıyor sorun olurmu?

Beyler kasanın bir fani sıkıntılı ugrasmak istemiyorum garanti olmasına rağmen. Nedenini önceki konularda bulabilirsiniz. 1fanin çalışmamasi sorun yaratirmi? (3 fanin en altindaki çalışmıyor)
  4. Arda Fisher

sistemim yanabilirmi?

Beylwr selam Gencer gaming denen yerden alışveriş yaptım keşke yapmasaydim 2 ay önce aldığım sistem bir hafta sonra bozuldu power suplly tarafindaki yani en alttaki fan bozuldu gönderdim yaptik dediler geçen hafta yine bozuldu arıza ise şu fan iki saniye çalışıyor sonra güç kesiliyor malesef...
  5. Arda Fisher

550W Psu Bu sisteme yetermi

Sistem: Gigabyte Rtx 4060 gaming oc Ryzen r5 5600 Team t force 240mm sıvı soğutucu 4 adet kingston fury beast rgb 8gb gb ram Gigabyte aorus elite v2 b550 1 tb Kingston ssd 4 rgb fanlı kasa
  6. Arda Fisher

En Garip Arızalardan birini yaşıyorum

Arkadaşlar selam elimde deepcool marka kasa ve psu var şimdi eski anakartım (asrock a520m-hvs) takiliyken sys fan girişine takılan fanda şu arıza oluyor power tuşuna basıyorum 2 saniye dönüyor sonra gücü kesiyordu teknik servise gönderdim yani garantiye yaptıklarını söylediler ve oldu tamir...
  7. Arda Fisher

Gençer Gaming rezaleti

Yani hangi sorunlarından bahsetsem bilmiyorum bilerek 14. Gün kargoya vermelerimi dersiniz iğrenç montajlarmi dersiniz ilgisiz ekipmi dersiniz bilmiyorum ürün Alınalı 2 ay oldu yemin ediyorum sıkıldım kasa 3 kez ariza yaptı gönderiyorum garanti süresinin tam sınırında gönderiyorlar bilerek...
  8. Arda Fisher

Anime kızlı Set up bitti

1 ay önce forumdan aldığım tavsiyeyle aorus elite v2 b550 aldım kurulumuda yaptım kart çok sağlam yazılımı felan dehşet bir şey buda setupin son hali (6 saatimi aldı takmak) 1710756330 Beyler bide Çin'den ram sipariş ettim poker kartı geldi ne iş
  9. Arda Fisher

KASA FANIM ÇALIŞMIYOR

Beyler selam yeni anakart montajı sonrası artık nasıl oldu bilmiyorum fanimin soketini çıkarmisim yeni farkettim fan çalışmıyor dişi 3 lu soket var ancak 20 dakika bakmama rağmen takacak yer bulamadım rica etsem nereye takacağımi bilen varsa diyebilirmi?
  10. Arda Fisher

550 W Psu Bu sistemi kaldırırmı?

Merhabalar psu 550 w Sistemim: Ryzen5 5600 Rtx 4060 Gaming Oc GIGABYTE B550 AORUS ELITE AX V2 Anakart 4X 8Gb 3600mhz rgb Ram 240mm Team T Force Sıvı Soğutucu 1 Tb Kingston Ssd Rgb 4 Fanli Kasa
  11. Arda Fisher

KASA FANI ÇALIŞMIYOR

Merhabalar Kasamin bir fanı çalışmıyor en alttaki sorun yaratırmi? Power supply tarafındaki çalışmıyor
  12. Arda Fisher

YARDIM İSTİYORUM KASA FANIM ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar bu konuda cahilim kasamın bir fanı donmuyor neden olabilir :(önmüyor neden olabilir?
  13. Arda Fisher

KASA FANIM ÇALIŞMIYOR

Merhabalar Deep Cool Markasının Bir kasasını kullanıyorum bir tane fan gevşek gibi dönüyor bir tane fan dönmüyor dönmeyen olan en altta olan fan neden?
Top Bottom