Arama sonuçları: *

1. kokorecicinolurum

MSI mag 100r pz hava akışı nasıldır ?

Toplayacağım sistemde kasada kararsız kaldım. Normalde mesh olduğu için corsair frame 4000d rs adlı modeli tercih edecektim fakat yorumlarında kasada toz filtresi, egzoz fanı vs. olmadığını gördüm. İkincil olarak Msi mag 100r pz kasayı tercih etmek istiyorum fakat akvaryum tarzı olduğu için hava...
  2. kokorecicinolurum

Enermax Psu alınır mı ?

Merhaba nasip olursa 1 ay içerisinde 5070ti li bir sistem toplayacağım. Biliyorum 850w psu yetiyor fakat daha düşük miktar paraya enermaxın 1200w psu’su alınabiliyor. Daha uzun ömürlü olacağı açısından kafamı çeldi. Model olarak bu psu nasıldır. İyi değilse thermaltake’in 850w psu’sunu alacağım...
  3. kokorecicinolurum

DeepCool CH560'ın içine H150 sıvı soğutma sığar mı ?

Merhaba. Bu kasa ve sıvı soğutmayı alacağım. Radyatörü kasanın içine sığar mı acaba?
  4. kokorecicinolurum

6500TL 360mm destekli kasa önerisi

Merhabalar. Kasa arayışı içindeyim. Üst tarafı 360mm sıvı soğutma destekleyen, en az 750w psu lu bir kasa arıyorum. Max bütçem 6700TL. Bu fiyatlara önerebileceğiniz veya bildiğiniz kasa varsa söylerseniz sevinirim.
  5. kokorecicinolurum

Cougar MX660 ve Arctic Freezer 240mm

Yukarıda belirttiğim kasayı almayı düşünüyorum. Arctic sıvı soğutma bu kasaya sığar mı? Çünkü fiyat performans olarak iyiye geliyor kasa
Geri