Arama sonuçları: *

1. V

Yardım Psu ekran kartına Cw yaptırırmı

Dostlar arkadaştan bir pc aldım konusunu açtım fakat sistemde akıl almaz bir coilwhine oluyor ben bakımı yaptığımda oynadığımda bu kadar değildi sadece psuda vardı psu dandik powerboost ztn psuda coil whine vardıda ekran kartında yoktu şimdi ondada var çok fena ses yapıyor kapakta açıktı oyun...
  2. V

Yardım Aldığım Psu sanki açılıp paketlenmiş gibi

Selam arkadaşlar İnce hesaptan psu aldımda Bitfenix marka video ile açılım yaptım fakat üründe minnoş bir kusur var sanki açılmış kapatılmış gibi kutusu ama her hangi bir toz kullanılmış gibi durmuyor bir Öncelikle şunu belirteyim çalışıyorsa iade etmek gibi düşüncem yok onu söyleyeyim hemen...
  3. V

Yardım Bitfenix 600watt psu aldım üzer mi

Sizce iyi mi psu uyguna geldi gözüme kardeşin pc için İncehesap'ta senin için bulduğum bu ürüne göz at! https://www.incehesap.com/bitfenix-bp-bp600alnn-9r-600w-80-power-supply-fiyati-60576/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app İ5 7500 Asus prime z270P 8x2 3200mhz Crucial 500gb...
  4. V

Çözüldü✓ MSİ MAG A550BNL Psu'yu alıyorum dostlar

https://www.incehesap.com/msi-mag-a550bnl-550w-power-supply-fiyati-72980/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.13.4 alıyorum bunu sistem i5 7500 Asus Prime z270p 16gb ram Msi Gaming X Gtx1060 3gb
  5. V

Yardım dostlar psu lazım bu dandik şey korkutuyor bini

Arkideşler bana taş çatlasa 1500 e psu lazım kardeşin pc için sistemi i5 7500 +soğutucu z270p 16 gb ram Msi Gaming X Gtx 1060 3 GB BitFENİX Nova Mesh se tg İşte asıl bomba performax 500 watt sözde 80 plus değiştirme sebebi 1 senedir kullanıyoruz bir halt olmadı da sistemi adam etmişken çöp...
  6. V

Yardım Sistem geç elektrik alıyor

Arkadaşlar yeni sisteme geçtiğimden beri sistem geç güç alıyor mesela Psu tuşunu ben hep kapatırım açıyorum ardından tuşa basıyorum 2 saniye sonra pc ye güç gelip açılıyor mesela kapatmazsam batığım an açılıyor elektrik okudum bobinler falan doluyordur cart curt diyebilirsiniz eskiden şalter...
  7. V

Yardım Msi 320r vs lianli lancool 2

Amazondan çarşamba günü msi320 r aldım fakat teslim tarihi haftaya cuma diyor geçen hafta beyazını almadım pişman oldum sizce msi ı iptal edip lianli yi almalı mıyım yoksa gerek yok mu amazona yardım kısmından yazdom depoya acele diye belirtiyorum dediler mai için msi ı 2461 tl ye aldm
  8. V

Yardım Mai Mag 320r aldım sizce hata mı

Warcry vardı thermalright Phantom spirit aldım sığmadı değiştirecektim bahane oldu Normalde h5 flow istiyordum da fazla vermek istemedim Bu arada 2461 tl ye amazondan aldım
Top Bottom