Arama sonuçları: *

1. İtadori17

Çözüldü✓ Dark GUARDIAN PRO mu Dark Maxima V30 veya Aerocool P300C mi boş kasa

asus b450 mk 2 rx6700 ryzen 5 5600 ve 1 kule tıpı sogutucum var kasam eskı ama menmundum sıstemımde reset problemeı oldugunda 750 wat fazlasıyla yetıcek bır psu aldım hıgh power ama takamıyorum kasının ıslemcı pını 8 pın ı ustten sokamıyorum ve allttan ve sagdanda ya ekran kartına engel oluyo...
  2. İtadori17

BOŞ KASA ÖNERİSİ

bütçe 3.5 4k şuan kullandığım kasa kötü hava akışı kotu ama benim için sorun değildi sistemim in PSU su kotu olduğunda yüke binince restart problemi yaşadığından High power 750 w PSU aldım ama kullanamyiorum kapsamda islemiciyi beslemek için yakamı gereken 8 pimi geçirebileceğin yerim yok...
  3. İtadori17

Çözüldü✓ 2.5 K MAX PSU ONERISI 5 5600 rx 7600

suanda sıtemım rx6700 5 5600 den olsumakta ve 450 wat max cektıgı guc ama sıstemımı onceden topladıgımda psu nun onemını bılmıyorum ve archon marka trednyoldan aldıgım 550 w wat power supply ım var ve restart sorunu yasıyorum suanda yuke gırdın mı restart atıyo sıpder man 2 oynarken yuksekte...
  4. İtadori17

PSU konusunda yardıma ihtiyacım

suanda sıtemım rx6700 5 5600 den olsumakta ve 450 wat max cektıgı guc ama sıstemımı onceden topladıgımda psu nun onemını bılmıyorum ve archon marka trednyoldan aldıgım 550 w wat power supply ım var ve restart sorunu yasıyorum suanda yuke gırdın mı restart atıyo sıpder man 2 oynarken yuksekte...
Geri