Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Öneri Pc korumak için ne yapmalıyım

SELAMÜN ALEYKÜM Binada topraklama yok büyük ihtimalle bu yüzden ups alamıyorum.elektirkler gidince pc acıkken zarar görürmü ve voltaj dalgalanmasından dolayı.akım korumalı priz var fakat pekde işe yaramıyormuş sanırım.😐
  2. yusuf544

Topraklama olmayan prize ups taksam sıkıntı olurmu

SELAMÜN ALEYKÜM bina yenş bina olmadığı için topraklama olduğunu sanmıyorum.ups almak istiyorum fakat topraklama olmadığı için sıkıntı olurmu.
  3. yusuf544

Ups fanları sürekli çalışırmı

SELAMÜN ALEYKÜM Ups fanları sürekli çalışırmı örneğin bu model mesela https://www.vatanbilgisayar.com/tuncmatik-digitech-eco-2000va-line-interactive-siyah-ups.html
  4. yusuf544

Ups almam lazımmıı ?

SELAMÜN ALEYEKÜN Oturduğum yerde ara sıra elektrikler git gel yapıp gidiyor pc de açıkken 2 veya 3 kere elektrikler gitti bi sıkıntı yaratırmı ups alıyımmı.
  5. yusuf544

Psu den gelen bu ses neden

SELAMÜN ALEYEKÜN Bu ses neden geliyor olabilir.psu dan geldiğine eminim.
  6. yusuf544

Dalgalanan enerji için ups önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar sıfır PC topladım fakat aldığımdan beri sık sık mavi ekran veriyor. Format atıldı 2 kere testlere girdi fakat hiçbir sorun çıkmadı. En sonunda evinizdeki elektrik dalgalı elektrik veya düşük voltaj söylendi ve UPS almamı söylediler. Simdi ise UPS arayışındayım...
  7. yusuf544

MSI mag force 320r gaming slim 4080 süper sığar mı

SELAMÜN ALEYKÜM Başlıkta yazdığım gibi kasanın boyutu iyi mi? ekran kartı rahat sığar mı.
  8. yusuf544

Yardım Xigmatek kasa iyi mi?

SELAMÜN ALEYKÜM Xigmatek kasa nasıl birkaç yorum gördüm fanları bozuluyor diye doğrumu acaba.
  9. yusuf544

Xigmatek anubıs pro 4fx kasa alınır mı

SELAMÜN ALEYKÜM Başlıkta yazdığım gibi kasa iyi mi? markayı bilmediğim için soruyorum ve kasanın ön ızgarasında toz filtresi varmı lütfen bilen yazsın dün sipariş verdim.
  10. yusuf544

xigmatek anubıs pro4fx kasa alınır mı

SELAMÜN ALEYKÜM Başlıkta yazdığım gibi kasa nasıl markayı pek bilmiyorum linki koyuyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-anubis-pro-4fx-mesh-argb-fanli-big-t-oyuncu-kasasi.html
Geri