Arama sonuçları: *

1. S

İlk Defa PC Montajı Yapacak Birine Verilebilecek Tavsiyeler

Arkadaşlar yeni aldığım PSU'da galiba bir arıza var garantinin teknik servisi ile görüştüm ürünü bize yollayın bir bakalım dediler daha önce hiç pc montajı vesaire yapmadım en fazla ram taktım onun dışı bir şey yapmadım fakat bugün hem güncel olarak kullandığım PSU'yu çıkaracağım hem de şuan...
  2. S

10 Günlük Güç Kaynağından Gelen Titreşim Sesi

Güç kaynağımın markası ASUS ROG STRIX 1000W Platinum. Teslim tarihi 31 Temmuz 2026, N11'den almıştım. Bugün 10 gün oluyor, kullanmaya başlayalı ise 8-9 gün oluyor. Düne kadar bu ses çıkmıyordu fakat dünden beri güç kaynağından tuhaf bir ses geliyor. Bobin sesi gibi ince bir zzzz sesi değil, daha...
  3. S

Rog Strix 1000w Platinum Güç Kaynağı GTX 1660s Ekran Kartına Uyumlu Olur Mu?

Ekran kartım Asus Tuf Gaming GTX 1660 SUPER ilerde ekran kartı yükseltmesi yapacağım o yüzden şimdiden sistemin altyapısını hazırlayayım diyorum fakat ROG Strix 1000W Platinum ATX 3.1 güç kaynağını şuan ki ekran kartıma bağlayabilir miyim? Yani Psu'nun içinden uyumlu kablo vesaire çıkar mı? Bazı...
  4. S

Bilgisayarcıda Bu İşlemleri Yaptırmak Ne Kadar Tutar?

Arkadaşlar Ankara'da oturuyorum işin ehli iyi bir bilgisayarcı bulup yeni aldığım güç kaynağını taktıracağım, kasanın kendi fanları çıkartıp yeni alacağım fanları taktıracağım, ekran kartı ve işlemcinin termal macununu yenileteceğim fakat termal macunu önceden ben alacağım, BIOS güncellemesi...
  5. S

4080 Super'e 750W yeter mi?

Ekran kartı Msi 4080 super, işlemci Ryzen 7 7800x3d, Anakart Msi x670e Carbon, Sıvı soğutucum Asus Rog Strix LC III LCD 360mm. Bu sisteme Asus Rog Strix 750W Power Supply yeterli mi yoksa 850W mı gerekir?
Geri