Arama sonuçları: *

1. H

Fazeon kasa argb olarak calismiyor

Merhaba beyler argb yerine taktim fakat sadece tustan calisiyor neden
  2. H

PSU değişmelimi teramax

merhaba beyler elimde zalman 850w teramax var 1 yıllık 12 v yerinden 11.952 11.976 bu ikisini karışık veriyor işlemci voltage da biraz düşük bunlaer sorun yaratırmı değişmelimiyim
  3. H

Psu garantiye yollanmalimi

Merhaba arkadaslar elimde zalman 850w teramax psu var ve sikintili oldugunu dusunutorum cunku 12 v kanalindan hic 12 v vermiyor hep 11.952 11.928 v veriyor sizce normal mi
  4. H

Kasama dik ekran kartı takılırmı

Kasa rampage sirius
  5. H

Bu parçalsr ne işe yarıyor

Soru başlıkta
  6. H

Psum iyi mi zalman 850 w

Elimde zalman teramax 850w gold psu var iyi midir 1 yıldır kullanıtorum iş görürmü
  7. H

Kasa mı almalıyım yoksa fanmı

Merhaba arkadaşlar şuan rampage helius kasa kullanıyorum ve çok fazla ses var düşüremiyorum hızını sizce kasamı değişeyim fan mı alayım
  8. H

Psu ömrü bitmiş olabilirmi

merhaba arkadaşlar psum daha 1 yılı dolmadı ve yükte çok az kullanıldı bugün test ettim 12v yerinde 11.96 ortalama 11.88 asgari veriyordu ömrü tükenmişmidir https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-terramax-850w-80plus-gold-atx3-0-ve-pcie-gen-5-uyumlu-gaming-power.html
  9. H

Bu kasa soğuturmu işlemcimi

Merhaba böyle bir kasam var toplama sıvı soğutmaya 9 fanım var sizce nasıl işlemcim r7 9800x3d sıvı soğutmam zalman alpha a2 360mm kasa rampage sirius
  10. H

Dik ekran kartı takılabilen şık bir kasa önerisi

Dik ekran kartı takılabilen şık bir kasa önerisi bütçem 6 k
Geri