Arama sonuçları: *

1. P

Bu kasa argbli soğutucu çalıştırır mı

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-chiko-4x12-cm-argb-fan-mesh-panel-temper-camli-gaming-kasa-fiyati,188724290.html merhabalwr sistemim için kasa bakıyorum ama hem kasam hem phantom spirit soğutıcum için argb yok bu kasanın argbsini kullanabilir miyim? Farklı bir kasa...
  2. P

Çözüldü✓ Düşük bütçeli kasa önerisi

Merhabalar yeni bir sistem topluyorum kasa olarak ne alabilirim phantom spirit soğutucu msı mag 600 psu B450 anakart ve 6600 veya 6600xt kullanıcağım. Rgb önemli değil ama hava akışı iyi olursa güzel olur.
  3. P

Dark Guardian kasaya phantom spirit ve rx 6600 sığar mı?

merhabalar bir sistem topluyorum asrock B450 MSI Mag 600w psu phantom spirit cpu soğutucu ve rx 6600 veya rx 6600xt ekran kartı kullanıcağım. Bu kasaya tüm parçalar sığar mı birde sanırım işlemci soğutucunun fanını biraar yukarı alma gerekicek ramlerden dolayı...
  4. P

Asrock b450 sisteme kasa önerisi

Merhabalar bir sistem topluyorum kasa olarak ne alabilirim rx6600 thermalright phantom spirit soğutucu msı mag 600w psu kullanıcağım ne alabilirim. Çok estetik önemli değil ama siyah olursa iyi olur hava akışı da iyi olursa iyi olur.
Geri