Arama sonuçları: *

1. Lahana11

Çözüldü✓ Bu kasayı nasıl temizleyebilirim

Arkadaşlar xpg lander 500 kasam var bu filtreyi nasıl çıkartabilirim .Altta böyle bi boşluk var çekiyorum gelmiyor
  2. Lahana11

Kasa ve monitör için akım korumalı priz

Arkadaşlar pc ve monitör için ups bakıyordum ama 5-6k civarı gözden çıkarmak lazım.Bana 2-3 metre düzgün sigortası bulunan akım korumalı priz önerir misiniz?.Tunçmatik tavsiye eden çok ama o da max 1.5 metre daha uzunu yok priz ile arası 1.5 metre kurtarmıyor.Bütçem 1000tl .Bunu önerir misiniz?...
  3. Lahana11

Psu dan ince tiz bi ses geliyor

oyuna girince psu dan ince bi tiz ses geliyor.Pc nin fişi 6 lı topraklamalı markasını bilmediğim bi prize bağlı onu değiştirsem o ses gider mi bilgisi olan yazabilir mi ? Xpg lander 500 650w 80+white kasam
  4. Lahana11

Sıcak hava kasadan atılmıyor

Arkadaşlar bıktınız benim konulardan biliyorum 😂 ama sorunumu bir türlü çözüme kavuşturmıyorum.Bu sıcaklık benim canımı sıkmaya başladı.Kasanın sağ tarafındaki yer alev gibi oluyor sıcak hava orada hapis oluyor sanki sol tarafı serin.Değerlerde gözüktüğü gibi fps düşüşü yaşamıyorum ama ben bu...
  5. Lahana11

Kasa hava akışına engel durum var mı?

ısınma açısından arkasının ve üstütünün komple açık olması mı lazım. Resimde görüldüğü gibi sıcaklığa engel olacak bi durum varmıdır
Geri