Arama sonuçları: *

1. sezerbey98

RTX 4090 ile 750W PSU kullanıyorum sizce sorun olur mu ?

Coolermaster V750 SFX Gold Modüler PSU sahibiyim. SFX olma sebebi önceki ITX sistemimden kaynaklı. RTX 4090 - Ryzen 7 7700X'e geçiş yapınca ekran kartım 400W çalışmaya başladı işlemci ise 50-60W ama bazen kart 380W düşünce veya 350W görünce işlemci 70-80W görebiliyor. Genel olarak oyunlarda GPU...
  2. sezerbey98

Türkiye'de satın alınabilecek en küçük kasayı arıyorum

RTX 3090 32 CM kartım sığabilecek ve SFX PSU'nun sığacağı en ama en küçük kasayı arıyorum. Şuan bulabildiğim tek kasa Lian Li A4-H20 oldu . PS5'ten bile daha küçük. Daha küçüğü var mı ? Çantaya atıp sürekli taşıyacağım
  3. sezerbey98

Sizce bu üç kasadan hangisi çantada taşımaya daha uygun ?

Çantaya atıp her hafta taşıyacağım bir kasa alacağım. Evet üçüne de birazcık araştırmayla kasa bulabiliriz. İmkansız değil. ITX sistem topluyorum her şeyim hazır ve PSU kesin ve net ATX olacak. İşlemci soğutucuyu da düşük profil alacağım. Sizce hangi kasa daha mantıklıdır çantada taşımaya ...
  4. sezerbey98

Biraz geniş çantaya atıp taşıyabileceğim mini itx kasa önerisi

Monster 17.3" çantaya sahibim. İçine kasamı koyup taşımak istiyorum . RVZ03B gördüm PS5'i taşırken boşluk yaratan çantama bu kasayı sığdırabilirim diye düşünüyorum ama başka seçenekler de arıyorum Önemli kriterlerim - 32 cm GPU sığabilmeli - ATX PSU destekli - Mini ITX anakart destekli - En...
  5. sezerbey98

10 yıllık Thermaltake Thoughpower XT 875W alınır mı ?

Selamlar , 875W 80 Bronz Thermalte Toughpower XT güç kaynağı buldum uyguna. Marka ve kalitesi zamanında çok iyi olduğu söyleniyor 10 yıllık 2.el ve yarı modüler. Sizce alınır mı ? 4 tane CPU 4 tane GPU pin girişi var. A'dan Z'ye işimi görebilecek derecede
  6. sezerbey98

700w PSU sizce 3090 sistemi 4K'da açmaya yeterli midir ?

Elbette 750 GOLD veya 850 model önerilen değer. Elbette bunlar daha garanti ama eldeki 700W PSU'yu satmalı mıyım ? Tavsiyenizi beklerim.
  7. sezerbey98

ASUS Prime AP201 Kasa İncelemesi ( Sessizlik - Serinlik - Taşınılabilirlik )

KENDİSİ KÜÇÜK ETKİSİ CİDDEN BÜYÜK. GÖZÜM KAPALI TAVSİYE EDEBİLECEĞİM MÜTHİŞ KASA : ASUS PRIME AP 201 Öncelikle gerekli bilgileri vermek istiyorum : Kasa 2295 TL ( Vatan Türkiye'den alındı ) Yaklaşık 5.5 kg Mini Tower kasa Micro Atx ve mini ITX destekli Asus Prime serisine ait AP201 serisi kasa...
  8. sezerbey98

Donanım Arşivi'nin dizdiği beyaz oyuncu sistemindeki kasa hakkında bir sorum var

NZXT'nin şu kasa tasarımına hayran oluyorum gerçekten çok güzel kasa üretiyorlar. Alıcı gözüyle izlemedim videoyu çünkü sistemim var ama NZXT'li bir sistem toplandığını ama ekran kartının sıvı soğutma olmadığını görünce hemen size sormak istedim. Bu tarz kasalarda GPUlar ısınıyor mu ? Önden...
  9. sezerbey98

Sistemimin önerilen PSU değeri 850 fakat 700 ile stabil çalıştırıyorum. Sizce PSU yükseltmeli miyim?

Arkadaşlar AMD RX 6900 XT sistemi kullanıyorum. AMD 850W öneriyor fakat bendeki Thermaltake 700W 80 Bronze ( anakart 8+4 istiyor 8 ile besliyorum ) çok rahat bir şekilde sistemi açıyor. Kernel hataları vermiyor, oyun kapanmıyor, mavi ekran vermiyor. Üstelik sistemime 3 SSD, 1 HDD, overclocklanan...
  10. sezerbey98

İyi bir sisteminizi Corsair MB511 ARGB'ye emanet eder miydiniz ?

Hayatımda ilk kez kaliteli kasa alıcam. F/P kralı MB511 ARGByi alıyorum. Sirkülasyon konusunda , montajlarda ve malzeme kalitesinde nasıl değerlendirirsiniz ?
  11. sezerbey98

RX 6900XT - R5 5600X için 700W 80 Bronze yeterli gelir mi ?

700W 80 Bronz Thermaltake psu kullanmaktayım. 3 SSD 1 HDD 5 FAN 1 ÇİFT FANLI CPU FANI 6900XT OCLİ R5 5600X 4.6Ghz 1.19V kullanıyorum. PC hiç bir oyunda kapanmıyor normal stabil çalışıyor. Sadece CPU güç girişim 8+4 isterken 8 takıyorum 4 boşta aylardır sorun yaşamadım. Sizce bu PSU'yu illa AMD...
  12. sezerbey98

Sizce donanımlarımız 75 dereceyi görmediği sürece kasayı değiştirmek mantıklı olur mu ?

Aslında bu konu hem meraklıları bilgilendirmeye yarar hem de kendimce merak ettiğim bir soruyu cevaplandırmış olurum. Ben bir RAMPAGE JOYANCE kasaya sahibim ve bir çok arkadaşım " bu sistemi bu kasada mı tutuyorsun ? dışarıdan görsem GTX 1050 var sanırım " dediği oluyor. Kasanın önü mesh ve 3...
  13. sezerbey98

4+4 CPU güç girişli Thermaltake PSU'ya dönüştürücü alıp 8+4 yapmak sağlıklı mıdır ?

Aslında sorum direk konudaki gibi . 4+4 güç girişli psu var. Anakart değişince 8+4 pinlik güç girişi gerekti. 4 boştayken yine çalışıyor mesela R5 5600X 4.6 Ghzde stabil çalışıyor fakat daha üst değerlerde maalesef başarısız kalıyor. Ekstra bir kablo taksak dönüştürsek PSU ve anakart hatta...
Geri