Arama sonuçları: *

1. R o s s

NZXT nin neden mesh kasası yok

Bu kadar uñlü bir kasa markasının neden mesh kasasi yok merak ettim ?
  2. R o s s

Kasa nasıl güzelleştirlir

Sistemi aldıktan sonra kasanın icini güzelleştirmek istiyorum led dosemek ve oyuncak figur ve ya oyuncak araba vs. Baska önerileriniz varmıdır ve bu oyuncakla led kaasaya bi sorun yaratırmı
  3. R o s s

msi mag forge 100m + xpg pylon vs XIGMATEK COCKPIT

100m + xpg pylon 550w böylemi almalıyım yoksa XIGMATEK COCKPIT mi
  4. R o s s

NZXT 510 elite kasanın psu modeli kaç TL

Heryerde var ama ben hemen bi buldum daha ucuza bulunurmu ve şu kasanjn psu lu modlei varsa link atarmısıniz https://www.itopya.com/nzxt-h510-elite-rgb-tempered-glass-usb-31-beyaz-mid-tower-kasa/ 1618157449 Up up up
  5. R o s s

Msi mag forge 100r ve 100m arasındaki fark ne

Başlikta yaziyo fark ne arasinda 100tl gibi bi fark var kasa ayni hersey ayni fark ları ne
  6. R o s s

Kasanin camı açık kalsa nolur

Hiç kasalı bilgisyaarım olmamıştı yakında toplayacağım bir tane kasanın temperli camını açsak nolur
  7. R o s s

500 tl civarı psu suz kasa

başlıkta yazıyo normalde mag forge 100r alıcaktım ama toz filtresi yok ayrı bi toz filtersi alınıp takılabilir ama uğraşamam ve rgb moda alınca renkler biraz soluk çıkıyodu yani kıasacası iyi hava alsın ful rgb olsun( canlı güzel rgb ) 500tl civarı kasa psu ile birlikte 1000tl kadar çıkabilrim
  8. R o s s

High Power 700W 80+ Bronze 390 tl alınır mı?

ben normalde bu güç kaynağını alıcaktım : XPG Pylon PYLON550B-BKCEU 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı geçenlerde bi arkadaş bunu önerdi : High Power 700W 80+ Bronze 550w bana yeter ama 700w gözüm kaymadı değil eğer ilerde sistemi yükseltirsem diye yani alınrmı bu psu...
  9. R o s s

450 - 500 tl civarı psu önerisi

başlıkta yazıoyo 550w yeterlidir
  10. R o s s

Hava Akışının En İyi Olduğu Kasa Önerisi

msi mag forge 100r almayı düşünüyordum bi arkadaşım almıştı gittim evinde test etme fırsatım oldu kasanın önü full mesh ama toz filtresi yok toz alıyordu kasa bana full mesh bi kasa önerir misiniz? psu ile 800 900tl civarına çıkarım kasaya çok para vermeye gerek yok bence ama psu ya vercem paranın...
Top Bottom