Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Anlık 3,4 Saniyeliğine Elektrik Kesintisi İçin UPS

Bilgisayarımı aldığım günden beri kapanıp anlık açılıyor. İlk başta sorun psu da sandım fakat sonra fark ettim ki. Evimin altında fırın var o fırının gücü aldığı yer apartman ile aynıymış. Sabah ve akşam vakitlerinde pc kapanıp geri geliyor. Hatta aynı olay rüzgarlı günlerde de başıma geliyor...
  2. COMANDANTE

Kasadan Gelen Garip Ses

Birkaç gündür çok az bir cızırtı geliyordu ama bugün aşırı bir ses çıkartıyor o yüzden direkt buradan sorayım dedim. Benim şüphem t6nin arka fanindan gelmesi oldu. Sizce sorun nedir? https://dosya.co/o48hasico5lt/Recording_2.html
  3. COMANDANTE

Kasa İçin Toz Filtresi Önerisi Lazım

Bugün saatlerce oyun oynadığımda bir şey farkettim. Kasanın içindeki sıcak hava tahliye olamıyor içine de soğuk hava giremiyor. Muhtemelen önündeki temperli camdan kaynaklandığını düşünüyorum. O yüzden önündeki camı söküp mesh yapıcam bunun için kullandığınız veya önerdiğiniz Toz filtreleri var...
  4. COMANDANTE

400 TL Bandında PSU Önerisi Lazım

Merhabalar 1 yıla aşkındır Rampage güç kaynağı kullanmaktayım. Her gün bilgisayarım birkaç kere oyunun ortasında ya da video izlerken kapanıyor random olarak artık canıma tak etti. Değiştirme kararı aldım. Bütçem 400 tl ama derseniz ki biraz daha biriktir daha iyisini al 1.5 ay daha...
  5. COMANDANTE

400 tl' ye Psu Önerisi

Öncelikle Merhaba Sistemi ilk aldığım da psuların önemini bilmediğim için 250 tl ye 600w lık rampagenin psusunu almıştım ve aldıktan sonra sürekli kapanmaya başladı bilgisayar. Random olarak kapanıyor en ufak voltaj düştüğün de kapanıyordu ben de sisteme zarar vermeden değiştireyim dedim. Almak...
  6. COMANDANTE

Yardım Kasam ısınıyor İçindeki donanımlar ısınmıyor

Halen çözemedim bu olayı İşlemcim yükte 60 derece Ekran Kartım yükte 71 derece oluyor her şey normal ssdim biraz fazla olabilir 57 derece ama kasamın camları olsun üstü olsun sıcaktan el değmiyor. Abartmıyorum elimi 3 snden fazla dokunamıyorum kasaya bir kere denedim elim kıpkırmızı oldu sızladı...
  7. COMANDANTE

Kasam ısındığı için yanında ki camı çıkarttım sorun olur mu ?

Kasam gereğinden fazla ısınıyordu aslında ekran kartı 70 derece işlemci 60 derece yükte ama kasamın camlarına el değmiyordu sıcaktan bende bir tanesini çıkardım ve buz gibi oldu için yaz sıcakları bitene kadar açık kalsın diyorum sizce bir sorun olur mu
  8. COMANDANTE

Sıcaktan kasama dokunamıyorum

Bilgisayar yükteyken işlemcim 60 ekran kartım 72 dereceyi görüyor. Her şey normal ama kasama dokunamıyorum aşırı sıcak ve titreşim yapıyor böyle 3 sn de bir titriyor gibi garip bir şey oluyor. Benim tahminim kasanın içinde ki sıcak hava dışarı çıkamıyor sizce neden oluyor bu durum
Top Bottom