Arama sonuçları: *

1. shiedabro

Corsair Spec Delta RGB Anakart Bağlantısı (Asus)

Selamlar arkadaşlar bugün değineceğim konu ''Corsair Spec Delta'' hakkında yaşadığım soruna çözüm bulmam ve bu sorunu yaşayanların bu bilgiye ulaşıp çözüm bulması için açtığım bir konudur. Öncelikle PC Hocası adlı youtuber'dan aldığım hazır sistemimin rgb bağlantısı yapılmamıştı, kasa...
  2. shiedabro

Yardım Corsair spec delta rgb bağlantısı yardım lazım

arkadaşlar kapsamdaki rgb kontrolünü anakartıma eklemek istiyorum bu ok yönü ne tarafa gelicek bilen varmı
  3. shiedabro

Bu fiyata bu psu alınır mı

Rtx 3060 ryzen 7 3800x b550 towhark ram rgb sisteme gider mi alınır mı
  4. shiedabro

Bu fiyata bu psu alınır mı

Bu fiyata alınır mı
  5. shiedabro

Bu fiyata bu psu alınır mı ne kadar kaliteli?

Rtx 3060 ve ryzen 7 3800x kullanıcam ilerde upgrade yaparım büyük ihtimalle sizce alınır mı ucuz gibi geldi şu dolar kurunda
  6. shiedabro

Bu psu sadece intele mi özel?

böyle bir psu alıcam indirimdeydi böyle sitesine girip baktım intelle alakalı şeyler yazıp duruyor TIP diye kısımda ssde gördüğü gibi intel atx yazıyo amd sistem kurucam ona uyumlu değil mi bu şimdi?
  7. shiedabro

Bu fiyata 700w +80 psu alınır mı

indirimdeymiş rgb flnda var hoş görünüyor kısacası, sizin yorumlarınızıda merak ediyorum o bütçede alternatifleriniz varsa önerilerinize açığım.
  8. shiedabro

PSU Kablo Bağlantıları Nasıl Yapılır?

Selamlar arkadaşlar gece gece canım sıkıldı POWERBOOST VK P3305 Kasanın içini temizliyorum psudaki tum kabloları çıkardım ve takmayı bilmiyorum rica etsem bana bunları yapabilmem adına detaylı bir şekilde video linki atabilecek var mı
Top Bottom