Arama sonuçları: *

1. A

9070 Nitro ve 7500F için PSU Tavsiye

Merhaba Evga 750W BQ kullanıyordum 8yıllık bir psu 9060xt ile hiç sorun yoktu fakat 9070 e geçtiğimde garip bir gürültü çıkartmaya başladı özellikle ekran kartı yük altına girmeye başladığında. Şimdi psu değiştirmem gerekiyor fakat piyasa yükselmiş maalesef. 7 8 den aşağı psu yok önceden 5...
  2. A

Evga 750W BQ garip ses

Merhaba 9060xt den 9070 nitro ya geçtim ekran kartı stres testi veya oyun açınca böyle bir ses geliyor. Coil whine mıdır yoksa başka bir sorun mu? https://streamable.com/2kh074
  3. A

Hyper Vision Sıvı Soğutucu Lian li vision a video daki gibi nasıl montaj edilir?

Merhaba, normal de yukarıdan ki delikten işlemciye montaj yapınca ekran ters dönüyor radyatör ü yukarı takınca üste cam takamıyorum en iyi çözüm video daki gibi duruyor ama sağ tarafa normal de arkadan yerleştirince ekran kısmını sadece delikten geçirip takabiliyorsun fakat benim istediğim video...
  4. A

Msi Pano 100R vs Lian li Vision Compact

Merhaba, Msi kasayı ilk almıştım fakat youtube da lian li görünce baya hoşuma gitti. Bu kasaya geçme düşüncem var fakat fan ları yokmuş sıvı soğutucu fanı ile 2 egzoz fan yeter li midir yoksa daha fazla fan a ihtiyaç olur mu ve bu kasa yerine lian li tercih etmemi tavsiye eder misiniz?
  5. A

Evga 750W BQ Nasıldır?

Merhaba 8 sene önce aldığım bu Evga 750W psu sadece amd phenom ve hd7850 gibi çok eski parçalarla kullanıldı. Ben bu psu yu yeni toplayacağım sistemde amd 7500f ve 9070xt düşünüyorum sistemi riske atmış olur muyum?
Geri