Arama sonuçları: *

1. Layhton

Öneri Büyük el mouse önerisi(itopya/gaminggentr)

Merhaba iyzico ve parolapara kampanyası ile büyük el için mouse arıyorum varsa önerileriniz bekliyorum. Şuanlık baktımlarımdan rival5, aerox3/5 ve g402 arasındayım.
  2. Layhton

İkinci el mouse hakkında

İkinci el rival 650 almayı düşünüyorum ve temiz bir ürün buldum. Ürünün dış kasasında hiç bir problem yok, satıcı herhangi bir sorunu olmadığını içimin rahat olabileceğini söyledi fakat daha önce böyle ikinci el teknolojik ürün almadım ve almamayı planlıyordum fakat mâlum ekonomi… satıcıdan...
  3. Layhton

Büyük el mouse önerisi

Daha önce Steelseries Rival 600 kullanıyordum fakat ürün arızalandı ve trendyol hakkımı yedi, bu sebeple yeni bir mouse almak istiyorum. Kablolu olur kablosuz olur, büyük el için güzel f/p bir ürün arıyorum. Steelseries rival 600 den çok memnundum o yüzden onun wireless olanına mı geçsem diye...
  4. Layhton

Çözüldü✓ AJAZZ AJ159 APEX Dongle yok!!!!

Ürün şuanda elime ulaştı ama farenin altında, dongle yuvasında dongle yok!!!
  5. Layhton

AJAZZ AJ159 Apex MCU hakkında

Arkadaşlar diğer konu baya farklı yerlere gitti. Bu sebeple bu konuda apex'in mcu'su hakkında bilgisi olanlar ile burdan devam edelim. Bildiğimiz kadarıyla avrupa menşeili ajazz larda nordic var fakat çinden gelenlerde ne olduğunu bilmiyoruz
  6. Layhton

AJAZZ AJ159 pro Almaya değer mi? (Acil)

Merhaba şuanda temudan bir indirim düştü ve eğer alırsam AJAZ aj159 pro yu 785₺ ye albiliyorum. Sizce almaya değer mi? Eli benim gibi büyük olanlar önerir mi? Not: Elim büyük olduğu için rival 600 kullanıyordum
Geri