Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Mantıksız soru: Kablolu mouse kullanılmazsa bozulur mu?

Beyler elimde 3 tane kablolu mouse var bunlar kullanılmazsa bozulma vb olur mu satmaya kıyamıyorum 2 tane de kablosuz var onları arada şarj edip kullanmaya çalışıyorum ama yeterli oluyordur heralde
  2. Akhiore

Yardım Ajazz AJ 159 apex Vs Mor PS5 dualsense Takas edilir mi

Apexe karşılık olarak mor dualsense teklif ediyorlar sizce nasıl mouse sahibi benim orjinal mi Bundan https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-sony-dualsense-mor-kablosuz-ps5-fiyati,1642256726.html Kolum var aslında çakma ps5 kolu onunla arasında çok fark olur mu bilemedim takas yapmazsam...
  3. Akhiore

AJ159 Apex şarj standı (RGB)

Şarj standındaki rgb yi tek renk yapamıyormuyuz bir de onun altı yapışkanlı gibi led değiştirmek için sürekli onu mu kaldıracağım yazılımda göremedim
  4. Akhiore

Yardım Razer Cobra Pro VS AJAZZ AJ159APEX

Bildiğiniz üzere temu da indirim var dayanamayıp 3 tane de ben aldım sizce cobra pro yu mu kullanayım ajazz mı ajazz yedektede durabilir ya da cobrayı satacağım satınca 3 ajazz ın parası çıkıyor nerdeyse ama bilemedim Hangisinin sensòr vb iyi razerdır hrlde
  5. Akhiore

Öneri 1,2k kablosuz mouse önerebilir misiniz

Arkadaşım için olacak kendisi genelde sadece valorant oynuyor. Şimdiden teşekkürler
  6. Akhiore

Yardım Mouse saklanmalı mı?

Razer cobra pro bir mousem var bilgisayarı fln sattım sizce mouse yi saklamalımıyım yoksa satmalımıyım saklarsam bataryanın saģlığını kaybetmemesi için nasıl saklamalıyım aynı şekilde barracuda X kulaklığımda boşta kaldı.
  7. Akhiore

Yardım Razer Cobra sizce sorun donanım mı yazılım mı

Merhaba yaklaşık 1,2 ay önce razer cobra mouse aldım ama şu an gezerken birden en köşelere atıyor ve bazen tıkladığım halde görmüyor not bugün oldu ve pc yi açtığımda yazılım güncellemesi yapmıştı razer programı onla bir alakası varmıdır bilmiyorum mouse yi fabrika ayarlarına döndürdü ama...
  8. Akhiore

Mouselar sizce ne kadar eder?

Görseldeki mouse ler sizce 2.el de ne kadar eder asus hariç diğerlerinin garantisi var toplu yada tektek fiyat söyleyebilirsiniz. Birde satma yedekte dursun dediğiniz hangisi olur bunlardan
  9. Akhiore

Nvidia Reflex gereklimi?

Nvidia reflex sizce gerekli bir teknolojimi ona göre ekipman dizmek mantıklımı yoksa Lamzu,Darmoshark vb. ekipman mouselar ile ekipman setup ı dizmek mi mantıklı
  10. Akhiore

Yardım Razer Cobra VS Razer Basilisk V3

Bu ikisinden hangisi iyidir sizce cobra yeni çıktığı için daha mı iyidir yoksa basilisk mi alayım
  11. Akhiore

Beyaza geçiş mouse pad önerisi mantıklımı

Merhaba şuan Razer Gigantus Large mouse pad kullanmaktayım razer viper mini ile ama ufak bir değişiklik deneyeceğim forumdan gördüğüm beyaz bir klavye aldım mouse olarakta glorious model i bulunuyor. Mouse padi de beyaz uygun bir şey almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Birde bu sistemden...
  12. Akhiore

Razer viper mini VS glorious model I

Razer viper mini VS glorious model I iki mouse da elimde bulunuyor komple bütün ekipmanlar razer ama glorious sensor olarak felan daha iyise onuda kullanabilirim sizlere bir danışayım dedim
  13. Akhiore

Garantiden Gelen Deepcool MC310 teklifi

Merhaba Razer viper mini mousumu garantiye gòndermiştim bu ürünle değişim önerdiler sizce iyi mi? kabul etmelimiyim
  14. Akhiore

Hepsiburada garanti para iadesi

Merhaba hepsiburada üzerinden almış olduğum viper mini mouse u garantiye gönderdim ve onarımının yapılamayacağını ve stokta olmadığını söyleyerek ücret iadesi teklif ettiler ama mouse şuan 370 tl bana 216 tl [aldığım fiyat] teklif ettiler buna itiraz hakkım mevcut değilmi.
Top Bottom