Arama sonuçları: *

1. Clyde

Yardım Fare Switch Değişimi

AJAZZ AJ139 PRO faremin sol tıkı sebebini çözemediğim şekilde aşırı derecede yumuşadı. Sol tıkta bir sorun yok ama sağ tık elimi üstüne koysam bile basıyor o derece çok hassaslaştı. Bu farenin switchini nasıl değiştirebilirim? İçini açmadım ona göre switch falan alacağım.
  2. Clyde

Yardım AJAZZ AJ139 PRO ŞARJ OLMUYOR

11 Ocaktan beri kullandığım farenin şarjı bitti. Şarja taktım 3 saat falan kullandım. Dedim dolmuştur belki tekrar kablosuz olarak çalıştırmayı denedim açılmadı. Şu an da fare hiçbir şekilde şarj olmuyor sadece kablolu kullanılabiliyor. Var mı bu gibi bir sorunla karşılaşan? İade edeceğim gibi...
  3. Clyde

Yardım AJAZZ AJ139 PRO Şarj Olmuyor

Yakın zamanda bu fareyi satın aldım. Perşembe gününden beri kullanıyorum. Kullanma kılavuzunda yazıldığı şekilde fareye Type-C kablosunu takıyorum fakat fare şarj olmuyor. Kırmızı ışık yanması gerekirken sadece yeşil ışık yanıp sönüyor ve başka bir ışık yanmıyor. Yorumlarda da görmüştüm bana da...
  4. Clyde

Yardım AJAZZ AJ139 PRO X SUPERLIGHT ALINIR MI

HyperX Pulsefire Haste ve Ajazz AJ139 Pro arasındayım. 1.5k civarına geliyor delikli tasarım beni korkutuyor. Hem deliksiz hem de kablosuz olması açısından Ajazz'a o kadar para verilir mi?
  5. Clyde

Yardım Glorious Model O vs HyperX Pulsefire Haste

Bu ikisinden hangisi tercih edilmeli? Bu fiyat bandına bir kaç tane daha fare gördüm Attack Shark gibi kablosuz ama karar veremedim. 1000-1500 TL arasında önerebileceğiniz kablosuz/kablolu fareler var mı?
  6. Clyde

Yardım Bu Farelerden Yana Tercihiniz Hangisi Olurdu?

Halihazırda kullanmakta olduğum Steelseries Sensei Ten farem bozulmaya başladı. Sol tuş 2 kez tıklıyor bu yüzden oyunlara ve genel kullanımımda çok sorun yaratıyor. Yeni bir fareye geçmek istiyorum ama kararsızım. Daha önce G402 kullandım uzun bir süre fakat 402 ve 502 oldukça eski modeller bu...
  7. Clyde

Yardım 1000 TL'ye Kadar Fare Önerisi

Halihazırda Steelseries Sensei Ten kullanıyorum fakat sol tuş çift bastığı ve orta yuvarlakta tam düzgün çalışmadığı için değiştirmeye karar verdim. Elim biraz büyük o yüzden büyük fare arıyorum. 1000 TL'ye kadar fare önerilerinize açığım.
  8. Clyde

Öneri Büyük El İçin Oyuncu Faresi Önerisi

Logitech G402 kullanıyordum. O bile elime küçük geliyordu. Şuan farem yok yeni sistem topluyorum. Fare önerilerine açığım. Bloody gözüme takıldı daha önce kullanmıştım güzeldi. G502 falan uçmuş gitmiş Razer'lar yine aynı. Fare önerirseniz sevinirim.
Top Bottom