Arama sonuçları: *

1. S

Bu mouse hakkında deneyim ve öneri dinlemek istiyorum

ajazz 159 pro 8k aldım yaklaşık 1500 tl civarına. kullanan var mı kalitesi nasıldır sensör cart curt anlamam pek. cs2 için aldım. ya da bu fiyatlara başka öneriniz var mıdır ?
  2. S

2k mouse önerisi ama bir sorun var..!

arkadaşlar 2k bütçe var kablosuz polosmart kullanıyorum bimden aldım oyunlardan zevk alamıyorum bütçe dikkate alındığında ne alınabilir ? bir de söyle bir sorum olacak ; forumda görmüştüm 8k mouse pcyi kastırır tarzı bir yazı. bu doğru mudur ya da daha aşağı çekebilir miyiz ?ajazz 8klık mouse...
  3. S

FP kablosuz mouse önerisi ??

oyun için istiyorum ama çok profesyonel bişi olmasına gerek yok. kablosuz olsun dandik olmasın yeter. bütçe belirlemedim ama yaklaşık 2k diyebilirim. Logitech G305 Lightspeed ve Rampage Zenit Pro en çok karşıma çıkanlar önerir misiniz ? Zenith Pro 2k G305 1.5K
  4. S

bütçesiz mouse önerisi .

hem günlük işler için hem gaming tarafında üzmeyecek mouse arıyorum. bütçe belirlemedim ama 2k diyebilirim. aynı özellikleri 1.5k lık mouse sunar derseniz önerilerinizi dinlemeye geldim. ya da kat kat iyisi 2.5k derseniz onları da değerlendirebilirim. teşkkürler
Geri