Arama sonuçları: *

1. MctCan

Öneri Yeni fare öneriniz lazım

Selam dostlar, Benim elimde Aula Sc800 fare var bayadır kullanıyorum ve baya sevdim ama artık değiştirme zamanı geldi benim aklımda bu fare var sizce güzelmidir veya öneriniz var mıdır ? Bütce 4kya kadar https://meyergaming.com/darmoshark-m3xs-pro-8k-wireless-gaming-mouse-paw3950-ekranli-alici
  2. MctCan

Öneri Beyaz mousepad önerisi

Selamlar . Şuraya bi güzel ve kaliteli mousepad önerir misiniz ? Masa boyu veya 40x90 olabilir. Beyaz rengi ve resimli farketmez. Fiyat sıkıntısı yok
  3. MctCan

Çözüldü✓ Dragonfly F1 Pro çift tıklama sorunu.

Merhaba arkadaşlar. Dragonfly f1 pro farem var. Son zamanlar da artık çift tıklıyor . Bunu yazılımla düzeltebilir mi yoksa başka bi yolu var mı acaba . Daha olmadı garantiye gönderirim.
  4. MctCan

Öneri Oyunu Mouse önerisi lazım .

Selam arkadaşlar, Ben sora mouse stokları gelmesi bekliyordum sanırım geleceği yok onun için bütçe sıkıntısı yok fps oyunları oynuyorum sensör en üst ve hafif olsun mouse önerir misiniz . Kullandığım mouse performax Xotran Oyuncu Mouse
  5. MctCan

Ninjutso Sora Wireless Mouse stok hakkında

Şu mouse stoklara ne zaman gelir daha önce stok bitmişti bilen var mı aranızda ?
  6. MctCan

Öneri 60x35 kaliteli mouseped önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, 60x35 şeklinde mouseped bakıyorum hangi markaların daha iyi olduğunu bilmiyorum . Kaliteli olsun kenarlarda rgb olur olmaz farketmez bütçe problemim yok .
Geri